Ανακοινώνει Καλούδη ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ένα βήμα πριν το τελικό ναι για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο Γ. Καλούδης. Αναμένονται ανακοινώσεις του Αλ. Τσίπρα.

Επισημοποιείται η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που πλέον έχουν συγκροτήσει αυτόνομη τάση. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει δίπλα του τη Σοφία Σακοράφα, τον Αλέξη Μητρόπουλο και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Με τη συνέντευξη θα επισημοποιηθεί η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚογενείς δυνάμεις όπως η Ενωτική Κίνηση, η Κοινωνική Αριστερά, αλλά και ο Νέος Αγωνιστής. Ανοικτό παράμενε και το θέμα της συνεργασίας με τον Γιάννη Δημαρά, πλην όμως οι πιθανότητες πραγματοποίησής της έχουν ελαχιστοποιηθεί.

Μια ανάσα πριν το ok ο Καλούδης
Στη συνέντευξη θα παρευρεθεί κατά πάσα πιθανότητα και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καλούδης (επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης) ο οποίος αναμένεται να είναι υποψήφιος στην Κέρκυρα με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Σακοράφα και ο κ. Κουρουμπής θα είναι υποψήφιοι στη Β` Αθηνών και ο κ. Μητρόπουλος στην Περιφέρεια Αττικής.

Ήξεις, αφήξεις...
Ο κ. Καλούδης ερωτηθείς σχετικά από το corfupress.com απέφυγε να απαντήσει αν τελικά θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, υποστηρίζοντας ότι «ακόμη δεν έχει να ανακοινώσει κάτι». Πάντως παραδέχθηκε ότι είχε συζητήσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν αρνήθηκε την σύμπλευσή του με τους κ.κ. Μητρόπουλο και Κουρουμπλή, «σε σειρά κρίσιμων πολιτικών ζητημάτων».

Έρχονται Βίτσας και Τόλιος
Ενόψει της συγκρότησης ψηφοδελτίων και στο πλαίσιο της περιοδείας σε όλη τη χώρα έρχονται στην Κέρκυρα ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δημήτρης Βίτσας και το μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ Γ. Τόλιος, την Παρασκευή 30 Μαρτίου.
Στο πρόγραμμα της επίσκεψής τους, περιλαμβάνεται συμμετοχή στη Νομαρχιακή Συνέλευση Κέρκυρας του ΣΥΝ, στις 6μ.μ. και στη συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας στις 8μ.μ.

 2012-03-29

corfupress.gr