Άνοιξε η σεζόν με το Costa Voyager

Κατέπλευσε την Πέμπτη το κρουαζιερόπλοιο Costa Voyager της εταιρείας Costa Cruises, ανοίγοντας και επίσημα την τουριστική σεζόν 2012 για το λιμάνι της Κέρκυρας με 574 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους γαλλικής καταγωγής.

Ο Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε. στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής συνεργασίας με τις εταιρείες κρουαζιέρας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια της χώρας και του νησιού  για την αρτιότερη προβολή και την αποκόμιση θετικών εντυπώσεων από μέρους των επισκεπτών, προσέφερε τριαντάφυλλα στις κυρίες και κουμκουάτ σε όλους τους επιβάτες και το προσωπικό του πλοίου.

Μάλιστα, ο Οργανισμός με ανακοίνωση του τονίζει πως "αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την εταιρεία Κερκυραϊκή Ποτοποιία ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Ο.Ε. για την προσφορά των κερκυραϊκών προϊόντων καθώς και το Λύκειο Ελληνίδων για την παρουσία 2 νέων Κερκυραιών με τοπικές ενδυμασίες που προσέφεραν τα λουλούδια και τα γλυκίσματα.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. ΒΛΑΧΟΣ επισκέφτηκε τον πλοίαρχο κ. PHILLIP FICHET-DELAVAULT για εθιμοτυπικούς λόγους, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις συνθήκες και τον τρόπο λειτουργίας του λιμένα καθώς και για την θερμή υποδοχή που επιφυλάχτηκε στους επιβάτες.

Καταλήγοντας να τονίσουμε ότι το Costa Voyager θα καταπλεύσει 5 φορές κατά την διάρκεια του έτους σε σύνολο 42 προγραμματισμένων αφίξεων της εταιρείας COSTA CRUISES".

2012-04-01

corfupress.gr