Eπιτυχές το τουρνουά κρίκετ "Γ. Μπίζος"

Με δύο τελευταίους αγώνες έκλεισε το Σάββατο 7 Απριλίου η αυλαία του 2ου Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ «Γιώργος Μπίζος». Νικήτρια η ομάδα FERNTREE GULLY & DISTRICT CA.

Στις 10.00 στο γήπεδο της Κάτω Πλατείας διεξήχθει ο μικρός τελικός για τις θέσεις 3-4 μεταξύ του σχολείου Harrow High School από τη Μ. Βρετανία και Saheti από τη Νότιο Αφρική, ενώ στις 14.00 διεξήχθει ο μεγάλος τελικός με τις 2 ομάδων από την Αυστραλία Ferntree Gully & District CA και Yarra Valley CA να αγωνίζονται για τις θέσεις 1-2.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

HARROW HIGH SCHOOL – SAHETI 166/3 WICKET – 142/8 WICKETS

Νικήτρια η ομάδα του HARROW HIGH SCHOOL με 24 runs

FERNTREE GULLY & DISTRICT CA – YARRA VALLEY CA 58/0 WICKETS – 54/10 WICKETS

Νικήτρια η ομάδα FERNTREE GULLY & DISTRICT CA με 10 wickets

Και οι δύο αγώνες προσέφεραν υψηλό θέαμα στους θεατές. Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τους αγώνες ήταν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου, ο εκλεκτός καλεσμένος και ιδρυτής του σχολείου Saheti κ. Γιώργος Μπίζος, ο Πρέσβης της Νοτίου Αφρικής στην Αθήνα κ. Μakhetla, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής ένωση του Ελληνισμού κ. Γιάννης Πανταζόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Σκούρτης, ο δήμαρχος της πόλης Cava de` Tirreni κ. Marco Galdi, η Αντιδήμαρχος κα Βαρβάρα Βλάσση, οι Πρόξενοι της Νοτίου Αφρικής στην Αθήνα κ. Johan Oberholzer και της Ιταλίας στην Κέρκυρα κ. Τζιανκάρλο Μπριντζιότη.

Η τελική κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής:

1Η ΘΕΣΗ: FERNTREE GULLY & DISTRICT CA

2Η ΘΕΣΗ: YARRA VALLEY CA

3Η ΘΕΣΗ: HARROW HIGH SCHOOL

4Η ΘΕΣΗ:SAHETI SCHOOL

5Η ΘΕΣΗ: ST BENNEDICTS

6Η ΘΕΣΗ: JOBURGH CC

7Η ΘΕΣΗ: HELLAS

8Η ΘΕΣΗ: MES INDIAN SCHOOL

9Η ΘΕΣΗ: SCHOOLS CLUB ATHENS

10Η ΘΕΣΗ: PIAZZA VITTORIO CC

11Η ΘΕΣΗ: ANCONA CC

12Η ΘΕΣΗ: BULGARIA

2012-04-10

corfutime.gr