Νεκρός 18χρονος Βρετανός στον Κάβο με συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι

Νεκρός με συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι βρέθηκε ένας 18χρονος Βρετανός έξω από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στα οποία διέμενε στον Κάβο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πτώμα του νεαρού Άγγλου εντοπίστηκε από κάτοικους της περιοχής νωρίς σήμερα τα ξημερώματα, ενώ η σορός του παρέμεινε για ώρες στο σημείο όπου βρέθηκε με αστυνομική φύλαξη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και η καταγραφή των στοιχείων από τους άνδρες της Ασφάλειας μετά από την εντολή που έλαβαν από τον ιατροδικαστή.
Καταγγελίες περίοικων που έκαναν λόγο για μεγάλη καθυστέρηση στην έλευση του ιατροδικαστή διαψεύδει κατηγορηματικά η αστυνομία η οποία υπογραμμίζει ότι δεν μετακινήθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω της ανάγκης διερεύνησης όλων των λεπτομερειών που έχουν να κάνουν με τις συνθήκες και την κατάσταση που βρέθηκε ο 18χρονος. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για πιθανή πτώση από το μπαλκόνι διαμερίσματος, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να αποκλείεται οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Ο Βρετανός είχε έρθει στην Κέρκυρα για διακοπές μαζί με φίλους του, οι οποίοι και έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία στο πλαίσιο της έρευνας για τα αίτια του θανάτου.

2012-06-15

corfupress.gr