Στο ΦΕΚ το Τμήμα Μεταγωγών του Αγρινίου

Το Αγρίνιο, αποκτά Τμήμα Μεταγωγών μετά την δημοσίευση στο ΦΕΚ της σχετικής Υπουργικής Απόφασης. Ζητούμενο τώρα η ενδυνάμωση του με προσωπικό, που έχει ήδη ζητήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας

Η σχετική απόφαση των κ. Δένδια και Σταϊκούρα, σηματοδοτεί και την κατάργηση και συγχώνευση των δυο Αστυνομικών Τμημάτων του Αγρινίου, σε ένα Τμήμα, το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.
Τυπικά το Αγρίνιο αποκτά Τμήμα Μεταγωγών, αλλά το ουσιαστικό στην όλη εξέλιξη είναι να αποκτήσει και το προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του. Αυτό σημαίνει πως απαιτείται ένας σημαντικός αριθμός αστυνομικών (σ.σ. έχουν ζητηθεί περίπου 50 άτομα) και υλικοτεχνική υποδομή.

Αυτό πρέπει να διευθετηθεί άμεσα από την ηγεσία του αρμοδίου Υπουργείου. Η ίδρυση του Τμήματος, αν μη τι άλλο δικαιώνει και τις προσπάθειες των αξιωματικών και της τοπικής Διοίκησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας τα τελευταία χρόνια, αλλά και αυτές των συνδικαλιστών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων. Πιέσεις που αυξήθηκαν και είχαν αποτέλεσμα, μετά την ίδρυση και λειτουργία του εφετείου Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο.

agriniopress.gr

2012-09-05