Τραγικό παιγνίδι της μοίρας για ανιψιό και θείο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της πρωτοφανούς τραγωδίας που παίχτηκε νωρίς το πρωί στον Κουβαρά, με πρωταγωνιστές έναν 29χρονο και τον 47χρονο θειο του

Οι δυο συγγενείς το βράδυ της Κυριακής είχαν βγει για διασκέδαση , αρχικά πηγαίνοντας στα εγκαίνια επιχείρησης εστίασης που άνοιξε κοντά στο χωριό. Όπως φαίνεται η διασκέδαση τους κράτησε πολύ αφού περίπου στις 6:30 και κατά το δρόμο της επιστροφής τους, του έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιγνίδι η μοίρα.

Ο 47χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του με συνοδηγό τον 29χρονο, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να φύγει από την πορεία του, να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να προσκρούσει σε αύλειο χώρο κατοικίας, με το δεξιό μέρος. Ο οδηγός δεν έπαθες τίποτε άλλο κοιτάζοντας δίπλα του, είδε τον νεαρό αναίσθητο και μέσα στα αίματα. Βλέποντας πως δεν μπορούσε να τον συνεφέρει ειδοποίησε ασθενοφόρο, ενώ στο σημείο έσπευσαν και άλλα άτομα. Αφού ήρθε ασθενοφόρο και παρέλαβε τον τραυματία, ο 47χρονος ήταν πραγματικό ράκος, αφού νόμιζε πως με ευθύνη του ο 29χρονος είχε σκοτωθεί.

Έτσι χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη και με τις τύψεις να τον βασανίζουν πήγε στο σπίτι του, μερικές δεκάδες μέτρα από το σημείο του ατυχήματος , πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο δίνοντας τραγικό τέλος στη ζωή του.
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη με το περιστατικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος τραυματίας, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΓΝ Αγρινίου.

2013-04-16

agriniopress.gr