Γαμπρός… Ξηρομερίτης ο Αιγύπτιος!

Τελικά, απολύτως «οικογενειακή» υπόθεση υπήρξε το κύκλωμα των δουλεμπόρων που φέρει την ευθύνη για το τραγικό ναυάγιο στην Πάλαιρο που στοίχησε τη ζωή σε 12 ανθρώπους. Όσο έρχονται στο φως λεπτομέρειες της υπόθεσης τόσο προκύπτει πως επίκεντρο της δράσης των δουλεμπόρων ήταν η Κωνωπίνα και πως επρόκειτο για οικογενειακή υπόθεση! Γιατί κατά μία έννοια της… οικογενείας ήταν και ο Αιγύπτιος που θεωρείται ο εγκέφαλος και αναζητείται όπως και τα δύο αδέλφια, την ώρα που η μάνα τους και ο μικρότερος αδερφός είναι ήδη προφυλακισμένοι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr o Αιγύπτιος δεν επισκέπτονταν την Κωνωπίνα μόνο για να συντονίσει τη δράση του κυκλώματος αλλά γιατi είναι το… γυναικοχώρι του. Είναι παντρεμένος με ξαδέρφη των Ξηρομεριτών που εμπλέκονται και κατά συνέπεια τακτικά βρισκόταν στο χωριό όπου άλλωστε διατηρεί η σύζυγος του κατοικία. Και σε αυτή την οικία εξάλλου έγινε  νομότυπη έρευνα.
Κατά τα λοιπά στον Ανακριτή Λευκάδας για την υπόθεση αναμένεται να προσέλθει για απολογία και ένας 27χρονος από χωριό της Αμφιλοχίας, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο βαθμός εμπλοκής του.
2013-11-23

agrinionews.gr

2013-11-23