Μεθυσμένη πολιτεία το Αγρίνιο…

Ντελίριο στο Αγρίνιο. Στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη των Αγρινιωτών διαδραματίζονται καθώς ο Παναιτωλικός, συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία, σφράγισε την άνοδο στη Super League.
Nίκησε 3-0 τον Διαγόρα μέσα σε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, σε μια γιορτή που στήθηκε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και η οποία αναμένεται να διαρκέσει τις επόμενες ώρες και ημέρες στο Αγρίνιο.
Ο Παναιτωλικός επιστρέφει μετά από 34 χρόνια στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς οι ποδοσφαιριστές έπραξαν το καθήκον τους απέναντι στο Διαγόρα.
Η ομάδα του Παναιτωλικού είχε τον επιθετικό μονόλογο και με σκόρερς τους Καραμαλίκη (20΄), Θεοδωρίδη (50΄) και Μπουμάλ (89΄) σφράγισε και μαθηματικά την άνοδο. Διεκδικεί ακόμη και το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική.
Οι σκηνές στο γήπεδο απλώς δεν περιγράφονται με λόγια…Η εικόνα ήταν γιορτινή από το πρωί στο Αγρίνιο και οι φίλαθλοι από νωρίς το κατέκλυσαν το γήπεδο. Με σημαίες ο καθένας και τον ξεχωριστό τόνο που έδωσαν οι οργανωμένοι, δημιούργησαν εικόνα αξέχαστη ενώ παράλληλα όλα κύλισαν ομαλά και στο φίλαθλο πνέυμα που ζήτησε η Διοικηση. Για λίγα λεπτά μετά τον αγώνα στον αγωνιστικό χώρο παρέμειναν μόνο οι ποδοσφαιριστές που με τον τρόπο τους και τα χαρακτηριστικά «ολε» ενώπιων το φιλάθλων γιόρτασαν την άνοδο. Ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας, κατά την έαρξη και μετά το τέλος του αγώνα απευθύνθηκε στους φιλάθλους και έδωσε τον τόνο: «Τα καλύτερα έρχονται…». Παράλληλα ανακοίνωσε ότι το επίσημο γλέντι ξεκινά αύριο το πρωί έξω από το γήπεδο όπου και θα στηθούν οι ψησταριές!
Τώρα οι δρόμοι του Αγρινίου έχουν πλημμυρίσει από φιλάθλους σε αυτοκίνητα. Κορναρίσματα, σημαίες, βεγγαλικά και πανηγύρι έξω απο το γήπεδο το οποίο θα κορυφωθεί τις επόμενες ώρες θυμίζουν ότι μόνο το ποδοσφαιρο μπορεί να προσφέρει τέτοιες στιγμές.

agrinionews.gr