Φωτιά στην αντιπροσωπεία Καψιώχα(Video)

Φωτιά ξέσπασε σε συνεργείο μεγάλης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην εθνική οδό

Αποτελεσματικότητα για άλλη μια φορά έδειξαν οι άνδρες της ΠΥ Αγρινίου που κατάφεραν παρά τις αντίξοες συνθήκες να κατασβήσουν την φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί στην αντιπροσωπεία της VW - Audi στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει το agriniopress, η φωτιά ξεκίνησε πιθανότατα από κουζίνα μεταξύ της έκθεσης και του συνεργείου και εξαπλώθηκε προς την πλευρά του συνεργείου. Οι πυροσβέστες  κατάφεραν να σβήσουν την εστία που υπήρχ,ε παρά τους πυκνούς καπνούς που είχαν ζώσει όλο το κτίριο,  χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό.

Οι ζημιές στην αντιπροσωπεία έχουν δημιουργηθεί περισσότερο από τον πυκνό καπνό παρά από την φωτιά.
Έξω από την αντιπροσωπεία βρίσκονται ανήσυχοι οι εργαζόμενοι σε αυτήν,  οι οποίοι απομάκρυναν  τα αυτοκίνητα από το εσωτερικό του κτιρίου , ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συνολικά στην επιχείρηση συμμετείχαν 20 άνδρες της ΠΥ Αγρινίου με πέντε οχήματα.
Στην συνέχεια αναμένεται να γίνει και η πλήρης αποτίμηση της ζημιάς που έχει προκληθεί αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια που την προκάλεσαν.
H πυρκαγιά στην αντιπροσωπεία, έγινε αντιληπτή λίγο μετά τις έξι το πρωί, από εργαζομένους σε γειτονική επιχείρηση. Νωρίτερα χτυπούσε ο συναγερμος, αλλά αυτό δεν παραξένεψε αφού, όπως λένε, στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, αυτό συμβαίνει συχνά. Μισή ώρα μετά όμως, όταν άρχισαν να φαινονται οι καπνοί, οπότε και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.


Δείτε πλάνα από την πυρκαγιά που ξέσπασε  νωρίς το πρωί στην αντιπροσωπεία της VW- Audi στην εθνική οδό στο Αγρίνιο καθώς και τις προσπάθειες των πυροσβεστών για την κατάσβεσή της

 

2012-04-05

agriniopress.gr