Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Αγρίνιο (photos - videos)

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης του στο Αγρίνιο (νωρίτερα επισκέφθηκε το Μεσολόγγι). Ο κ. Σαμαράς παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα της ΝΔ ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο επενδυτικό και οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος.

Πριν τον κ. Σαμαρά το βήμα πήρε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής ο οποίος παρουσίασε την εικόνα που παρουσιάζεται σε επιχειρηματικό επίπεδο στο νομό καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται. Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του κ. Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έκανε αναφορά στις θέσεις του κόμματος του σχετικά με την οικονομία, την Ευρώπη και τη λαθρομετανάστευση κατηγορώντας παράλληλα το ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που ακολουθεί στο συγκεκριμένο μείζον θέμα. Τόνισε την ανάγκη για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου εστιάζοντας κυρίως στην ανάπτυξη και στην απασχόληση.

Αναφέρθηκε ξεχωριστά στο φορολογικό προτείνοντας ενιαίο φόρο στις επιχειρήσεις της τάξεως του 15% αλλά και στις επιχορηγήσεις των αγροτών. Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησαν τοποθετήσεις από εκπροσώπους διάφορων κλάδων παραγωγής του νομού τους οποίους άκουσε ο κ. Σαμαράς.

Για περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ

aerasfm.gr

2012-06-11