Η Ζιζέλ το πιο «ακριβό» μοντέλο στον κόσμο για όγδοη συνεχή χρονιά

Τίποτα δεν είναι τυχαίο όμως. Δείτε γιατί.

Η 34χρονη Ζιζέλ Μπούντχεν, το supermodel από τη Βραζιλία, στα 34 χρόνια της φαίνεται πως έχει «βολευτεί» στην κορυφή της λίστα του Forbes. Στρογγυλοκάθισε εκεί εδώ και 8 χρόνια και δεν λέει να φύγει.

Το καλλίγραμμο μοντέλο, αυτό το χρόνο πρόσθεσε στην περιουσία της 47 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 5 εκατομμύρια περισσότερα από ότι τον προηγούμενο χρόνο.

Η περιζήτητη μητέρα δύο παιδιών, η οποία κερδίζει πολύ περισσότερα από τον άνδρα της Τομ Μπρέιντι, αλλά και από όλες τις συναδέλφους της, έχει συμβόλαια με την H&M, τη Chanel, την Carolina Herrera, την Pantene και την Oral-B της Βραζιλίας, σύμφωνα με το περιοδικό.

Παράλληλα, σχεδιάζει τα δικά της εσώρουχα με το brand Gisele Bundchen Intimates.

Η επιτυχία αυτή της Ζιζέλ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν συνειδητοποιήσουμε ότι η δεύτερη στην κατάταξη κέρδισε μόλις το 17% των χρημάτων που έβγαλε η 34χρονη Βραζιλιάνα!

Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται η επίσης Βραζιλιάνα καλλονή Αντριάνα Λίμα και η Ντούτσεν Κρος, οι οποίες είναι και οι δύο μοντέλα της Victoria Secret, με 8 εκατομμύρια έσοδα, απλά επιβεβαιώνουν ότι είναι ένας άδικος κόσμος αν δεν είσαι η Ζιζέλ...
Γιατί όλοι προτιμούν τη Ζιζέλ;

Η ίδια λέει ότι νιώθει ευλογημένη και τυχερή για την εμφάνισή της. Ωστόσο, η τύχη δεν αρκεί. Η Ζιζέλ προσέχει πολύ τη διατροφή της, κάνει γιόγκα, όταν βρίσκεται στο εξωτερικό για δουλειά δεν τρώει κρέας. Πριν από λίγες μέρες η ίδια είχε μοιραστεί με τους followers της στο instagram φωτογραφίες από την 3ήμερη άσκηση σιωπής, 5ήμερη αποτοξίνωση και γιόγκα στην παραλία που έκανε στην Κόστα Ρίκα, αποδεικνύοντας ότι το θεϊκό της κορμί απαιτεί θυσίες.

Παράλληλα, οι εταιρείες και τα περιοδικά προτιμούν να συνεργάζονται μαζί της γιατί είναι απόλυτα συνεπής, φτάνει στην ώρα της, δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις και προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε φωτογράφησης.

Με λίγα λόγια, δεν συμπεριφέρεται σαν ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο και διευκολύνει τη δουλειά του κάθε φωτογράφου.

thetoc.gr

2014-08-21