Ημερίδα στην Κέρκυρα , με θέμα: «Ανάπτυξη στην Πράξη

Η σύνδεση του τουριστικού κλάδου και ειδικότερα της Φιλοξενίας και της Εστίασης με την Παραγωγή Αγροδιατροφικών και άλλων τοπικών προϊόντων αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την οικονομική , τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Κέρκυρας και του Ιονίου.

Το Κέντρο Επτανησιακού Πολιτισμού με Πρόεδρο την Άντζελα Γκερέκου, διοργανώνει Ημερίδα  στην Κέρκυρα , με θέμα: «Ανάπτυξη στην Πράξη» Τουρισμός, Γαστρονομία & Τοπικά Προϊόντα, η οποία λαμβάνει χώρα την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014, στις 17:00 και στο ξενοδοχείο Corfu Pallace, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει κοντά τους εκπροσώπους της φιλοξενίας και της γαστρονομίας με τους παραγωγούς και τους μεταποιητές παραδοσιακών και μη τοπικών προϊοντων, προκειμένου να διερευνήσουν από κοινού τις δυνατότητες συνεργασίας για την ενίσχυση της κερδοφορίας τους και τη βελτίωση των υπηρεσιών τους.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν μεταξύ άλλων εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της συγγραφής γαστρονομικών βιβλίων και ειδικοί σε θέματα διασύνδεσης της γαστρονομίας με όλο το εύρος της τουριστικής βιομηχανίας, όπως η Αγλαΐα Κρεμεζή, ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, ο Γιώργος Πίττας, ο Μάνος Ναθαναήλ, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Αλέξης Τσιάντης και εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Αθηνών Γ. Ασωνίτης

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα νησιά του Ιονίου

2014-12-10