Κλεισιμό της φετινής αυλαίας του Θεατρικού Εργαστηρίου Πρέβεζας - Ραντεβού το ερχόμενο Φθινόπωρο

Τα παραμύθια, κατά την παράδοση, ξεκινούν με το υποσχόμενο “μια φορά και έναν καιρό”…

Μια φορά και έναν καιρό, λοιπόν, ο Μαρξ («ο Μαρξ στο Σόχο»-Ομάδα Φάντι Μπαστούνι) γνώρισε την Katharina («η χαμένη τιμή της Katharina Blum”-Ομάδα Ubuntu).

Ο «Έρωτας» τους έφερε κοντά…. Το πρώτο τους φιλί…. Αχχχχχχχ… ένα φιλί από δυόσμο… σαν να γυρνάς γύρω από τον ήλιο… («Γύρω από τον ήλιο» - Μανώλης Φάμελλος). Να θέλεις να τον ακουμπήσεις και ας ξέρεις ότι θα καείς….

Οι σχέσεις μερικές φορές είναι… σαν να ρίχνεις μια μολότωφ από το πουθενά… («Η τρυφερή σου μολότωφ» Πολυθέατρο Ιωαννίνων)

Άλλο ένα όνειρο που έφυγε με το κύμα. Άλλωστε, λένε πως, τις περισσότερες φορές ο «Έρωτας» δεν είναι τόσο Ήρως για να αντέξει («Όνειρο στο κύμα – Έρως Ήρως, Δήμος Αβδελιώδης).

Όλες οι ιστορίες αγάπης, ίσως, κάποτε, τελειώνουν. Αντιστεκόμαστε στον ρομαντισμό, νομίζοντας ότι είναι καλύτερα να ζούμε στην «Φουτουρία»(Hippo Theatre Group).

Όλες οι ιστορίες αγάπης, ίσως, κάποτε, τελειώνουν. Κατά βάθος όμως, όλοι μας, θέλουμε να βιώσουμε μια τραγική ιστορία…. Σαν αυτή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας… (Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» - ομάδα ΙΔΕΑ)

Με το γλυκόπικρο φιλί λοιπόν του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, κλείσαμε για φέτος τον κύκλο των φιλοξενούμενων παραστάσεων. Επιφυλασσόμαστε για το μέλλον.

Ευχαριστούμε για την βοήθεια και την προώθηση από τα τοπικά ΜΜΕ, και τον κόσμο που αγκαλιάζει όλο και πιο θερμά τις προσπάθειες μας, για 17 συναπτά έτη.

Ο δικός μας «Έρωτας» για το θέατρο, συνεχίζει….

Ραντεβού από Σεπτέμβρη με νέες φιλοξενούμενες εκδηλώσεις, και το ανέβασμα της δικιάς μας παράστασης….

Η ομάδα του Θ.Ε.Π.

2015-05-18