"Να τους "φωτίσει" το Αγιο Πνεύμα!" Aπαιτούν μέτρα συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ

Με τίτλο: "Να τους "φωτίσει" το Αγιο Πνεύμα!" κυκλοφορεί η Realnews, η οποία, εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα, θα βρίσκεται στα περίπτερα από σήμερα.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "οι "θεσμοί" εκβιάζουν - η κυβέρνηση απειλεί με ρήξη" και αναφέρει ότι "στο παρά πέντε της συμφωνίας οι δανειστές τραβούν το σχοινί και απαιτούν μέτρα συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ". Η Realnews σημειώνει επίσης: "Απολύσεις στο Δημόσιο, κατάργηση οργανισμών και μειώσεις μισθών περιλαμβάνει το τελεσίγραφο των πιστωτών που θα αποσταλεί στην Αθήνα εάν δεν "κλείσει" η συμφωνία". Ακόμη η εφημερίδα δημοσιεύει πληροφορίες για το "κρίσιμο δείπνο στο Βερολίνο με "πρώτο πιάτο" την Ελλάδα".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: " "Ρήξη" με τη... χρεοκοπία!". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η χώρα χρειάζεται εδώ και τώρα μια συμφωνία, που θα τη βοηθήσει να αποφύγει τη χρεοκοπία και να κοιτάξει με σχετική αισιοδοξία μπροστά. Και οι πολιτικές δυνάμεις, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, έχουν χρέος να παραμερίσουν για λίγο τις άλλες διαφορές τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επιτύχουν έναν έντιμο συμβιβασμό με τους εταίρους μας. Η μόνη ρήξη που έχει ανάγκη η Ελλάδα σήμερα είναι η ρήξη με τη χρεοκοπία και με όσα μας οδήγησαν σε αυτήν!".

12:14:52

2015-05-30