Την Πέμπτη η 3η συνάντηση του σεμιναρίου για γονείς “Internet: τα πώς και τα γιατί”

 

Την ερχόμενη Πέμπτη 12.11.2015

η 3η συνάντηση του σεμιναρίου για γονείς "Internet: τα πώς και τα γιατί"

 

Την ερχόμενη Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στην πάντα φιλόξενη «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 -κοντά στην Κεντρική Πλατεία, έναντι Ι. Ναού Αγ. Ιωάννου Θεολόγου) θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνάντηση του Βιωματικού Σεμιναρίου για γονείς που διοργανώνει το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λευκάδας «Δίαυλος».

Στην πρώτη συνάντηση έγινε λόγος για τον εθισμό στο διαδίκτυο και στη δεύτερη για το "cyber-bullying"  και το "child-grooming", ενώ αναζητήθηκαν πρακτικοί τρόποι για να μπορέσουν οι γονείς να βοηθήσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους. Τις συναντήσεις συντονίζει από το Κέντρο Πρόληψης η κα Σοφία Ασπρογέρακα-Αργύρη, Κοινωνική Ανθρωπολόγος- M.Ed.

Σε αυτή την τρίτη συνάντηση θα συμμετάσχει ο τεχνικός Η/Υ κ. Όμηρος Λαυράνος, ο οποίος θα ενημερώσει τους γονείς για συγκεκριμένους τρόπους και τεχνικές, με τις οποίες η τεχνολογία διευκολύνει σήμερα τους ενήλικες στην άσκηση του γονεϊκού τους ρόλου σχετικά με το διαδίκτυο και τη χρήση τους από τα παιδιά.

Και η συνάντηση αυτή θα είναι ανοιχτή στο κοινό! Σας περιμένουμε!

 

Λευκάδα, 9 Νοεμβρίου 2015

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

 

13:17:34

2015-11-11