Θέματα  >  Μόδα Ο οίκος Yves Sint Laurent εμπνέεται από το Facebook!
   

Ο γαλλικός οίκος καινοτομεί για ακόμα μια φορά, συνδυάζοντας το σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας με τη διαχρονική glamour αισθητική που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες του! Ο virtual κόσμος των social networks ενέπνευσε τον οίκο Yves Saint Laurent να δημιουργήσει μία υπέροχη παλέτα σκιών για τα μάτια,  στα χαρακτηριστικά χρώματα του Facebook, αποκλειστικά για τους fans του οίκου στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο!

Η παλέτα «Devoted To Fans #1» είναι ήδη διαθέσιμη μόνο μέσω της επίσημης σελίδας του πολυτελούς οίκου στο Facebook, που μετρά πάνω από 340.000 fans, ενώ μόλις 1.650 πιστοί θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αυτό το εκπληκτικό προϊόν ομορφιάς! Οι τυχεροί θα δεχτούν επίσης αποκλειστικές πληροφορίες και υπηρεσίες του οίκου, αλλά και αρκετά προνόμια!

agelioforos.gr

2012-08-03

 
  Αρχική σελίδα  
Μόδα - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
123456.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com