Θέματα  >  Movies The Impossible
   

Ο Juan Antonio Bayona έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2007 με το “El Orfanato”, αλλά φέτος επιστρέφει με το “The Impossible” σε εντελώς διαφορετικό μοτίβο. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία από το τσουνάμι που έπληξε την Ταϊλάνδη το Δεκέμβρη του 2004. Ένα ζευγάρι έκανε τις διακοπές του με τα τρία του παιδιά, όταν μέσα στον εφιάλτη του τσουνάμι η οικογένεια χωρίζει σε διαφορετικά μέρη. Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο συναντάμε τους Ewan McGregor και Naomi Watts. Το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας είναι γεγονός, και μας δίνει μια καλή εικόνα για το τί να περιμένουμε.

Το ότι ο Bayona ξέρει πώς να δημιουργήσει καταστάσεις τρόμου είναι εμφανές από τις σκηνές του τσουνάμι, αλλά εδώ δε μένει σε αυτό αλλά σε ό,τι ακολούθησε. Η βάση του “The Impossible” είναι η ανθρώπινη φύση στα δύσκολα και πώς ο ένας βοηθάει τον άλλο αφήνοντας στην άκρη κάθε ίχνος εγωισμού. Φαίνεται ότι αυτό το θέμα εξετάζεται σε βάθος και το trailer πετυχαίνει το σκοπό του. Υπάρχει ένας κίνδυνος “λείανσης” κάποιων καταστάσεων ώστε να γίνουν ταινία, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που προς το παρόν δε μας αφορά. Η ταινία κυκλοφορεί στην Αμερική στις 21 Δεκεμβρίου αφού πρώτα παιχτεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον επόμενο μήνα.

taneasou.net

2012-08-21

 
  Αρχική σελίδα  
Movies - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
12345.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com