Θέματα  >  Μόδα Η Minnie Mouse γίνεται fashion icon!
   

Κεντρικό πρόσωπο στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το Σεπτέμβριο θα είναι η Minnie Mouse, καθώς ο μαγικός κόσμος της Disney εμπνέει για ακόμα μία φορά μεγάλους σχεδιαστές να δημιουργήσουν αριστουργήματα που θα παρουσιάσουν στην πασαρέλα!

Διάσημοι δημιουργοί, όπως ο Richard Nicoll η Katie Hillier, ο Giles Deacon και ο Terry de Havilland, τιμούν τη «μούσα» τους και εμπνέονται από το μοναδικό και διαχρονικό στιλ της με τους υπέροχους extravagant φιόγκους και τις κομψές βούλες των outfits που επιλέγει!

Υπέροχο σχέδιο από τον Richard Nicoll

«Η Minnie Mouse και το μοναδικό στιλ της συνεχίζουν να εμπνέουν θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τέτοιους οραματιστές για να δημιουργηθούν αυτά τα μοναδικά σχέδια» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Walt Disney Company fashion and home, Marc Low.

Τα εμπνευσμένα από το χαριτωμένο ποντικάκι κομμάτια θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο Λονδίνο για να πωληθούν στη συνέχεια στο e-bay για φιλανθρωπικό σκοπό ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την προώθηση των σχέσεων μεταξύ μόδας, κινηματογράφου, μουσικής και τέχνης!

 agelioforos.gr

2012-08-23

 
  Αρχική σελίδα  
Μόδα - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
123456.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com