Θέματα  >  ΑΥΤΟ/ΜΟΤΟ Έκθεση «Αυτοκίνηση 2012»
   

Από 20 έως 28 Οκτωβρίου 2012 θα ανοίξει τις πύλες στο κοινό η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2012», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο του πρώην Δυτικoύ Αεροδρομίου Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας).
 
Έχοντας στο παρελθόν γράψει τη δική της ξεχωριστή σελίδα στο χώρο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, η έκθεση αυτή θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό για άλλη μια φορά τα νέα μοντέλα και όλες τις εξελίξεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την αγορά αυτοκινήτου, η έκθεση αυτή στοχεύει να προσφέρει μια σύγχρονη και ρεαλιστική λύση στους δεκάδες χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου στη χώρα μας που διψούν για πληροφόρηση, με κύρια πλεονεκτήματά της την πληρότητα από πλευράς συμμετοχών, το προσιτό εισιτήριο, την εύκολη πρόσβαση και τον δωρεάν μεγάλο χώρο στάθμευσης των επισκεπτών.
 
Η έκθεση έρχεται για να μας δείξει όλα τα νέα μοντέλα, αλλά και τις επαναστατικές τεχνολογίες που ενσωματώνουν. Παράλληλα, έρχεται να δώσει απαντήσεις σε όλους όσοι θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο αλλά διστάζουν ή δεν ξέρουν ποιο να επιλέξουν, αλλά και να μας δώσει έρεισμα να ονειρευτούμε. Γιατί στις μέρες μας, ακόμη και το δικαίωμα στο όνειρο είναι πολύτιμο!
 
Σε μια έκταση μεγαλύτερη από 15.000 τ.μ., παρόντα θα είναι όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς του αυτοκινήτου, πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα, υβριδικά, αλλά και LPG, αφού η οικονομία στις μετακινήσεις είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
 
Επιπλέον, μια σειρά από πρωτότυπες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης (test drive, αγώνες δεξιοτεχνίας κτλ.) θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, που θα έχουν και την ευκαιρία να κερδίσουν και πολλά πλούσια δώρα και ένα μεγάλο δώρο-σούπερ έκπληξη!
 
Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012, προσαρμοσμένη στα δεδομένα της εποχής, περιόρισε το αντίτιμο του εισιτηρίου στα 7 ευρώ, ενώ φοιτητές, άνεργοι (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και παιδιά συνοδευόμενα θα πληρώνουν μόνον 3,5 ευρώ.

4troxoi.gr

2012-10-02
 
 

 
  Αρχική σελίδα  
ΑΥΤΟ/ΜΟΤΟ - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
1234.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com