Θέματα  >  Gadgets Αυτή είναι η πιο Hi-Tech ζυγαριά!
   

H Withings Online Scales είναι μια πρωτότυπη ζυγαριά η οποία εκτός από το βάρος μετρά και το Δείκτη Σωματικής Μάζας και στέλνει τις πληροφορίες στον υπολογιστή σας και όχι μόνο...

Η ζυγαριά μπορεί μέσω του WLAN να μεταφέρει τα δεδομένα της στον server της ενώ με την ειδική online εφαρμογή μπορεί να αναλύσει τα δεδομένα για να μπορέσει στη συνέχεια ο χρήστης να τα διαχειριστεί. 

Επίσης προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να χρησιμοποιήσει μέχρι και 8 διαφορετικά προφίλ έτσι ώστε να μετριούνται όλα τα μέλη της οικογένειας ενώ αν θέλει ο κάθε χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το βάρος του να εμφανίζεται αυτόματα στο twitter, κάθε φορά που ζυγίζεται. 

Τέλος η online ζυγαριά κοστίζει 129€

techit.gr                                                                                 Δευτέρα 28.02.11

 
  Αρχική σελίδα  
Gadgets - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
 
1.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com