Θέματα  >  Θέσεις εργασιας Οι νέες θέσεις απασχόλησης σε Λευκάδα και Μεγανήσι
   

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Δέκα καινούριες θέσεις εργασίας παρουσιάζει για το διάστημα  17/02 έως 24/02 η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society προερχόμενες από προσλήψεις προσωπικού ορισμένου χρόνου από το Υπουργείο Πολιτισμού και το Δήμο Μεγανησίου καθώς και προσφορά εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για πωλητές, ταμίες, υπεύθυνους σε χώρους εστίασης, ξενοδοχοϋπαλλήλους, προσωπικό καθαριότητας κ.α.

Ανοιχτές παραμένουν αρκετές θέσεις απασχόλησης σε τουριστικά επαγγέλματα που συνεχώς αυξάνονται καθώς οδεύουμε προς την καλοκαιρινή περίοδο.

Πέντε θέσεις εργασίας για το έργο του Διαύλου

Σε πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού θα προβεί η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού στον Νομό Λευκάδας για το έργο της Διαπλάτυνσης του Διαύλου Λευκάδας. Ζητούνται δύο καταδυόμενοι αρχαιολόγοι με δίπλωμα αυτοδύτου 2 αστέρων, ένας καταδυόμενος αρχιτέκτονας με το ίδιο δίπλωμα αυτοδύτου καθώς και δύο καταδυόμενοι εργατοτεχνίτες. Η σύμβαση εργασίας θα είναι δώδεκα μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Η υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου και γίνεται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση Αεροπαγίτου και Ερεχθείου 59 Αθήνα σε περίπτωση που δε μπορεί ένας ενδιαφερόμενος να πάει αυτοπροσώπως στα γραφεία. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2109235105. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την προκήρυξη στο διαδικτυακό κόμβο της ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα του ΥΠ.ΠΟ.Α. (www.yppo.gr)

Δύο θέσεις εποχικού προσωπικού στο Μεγανήσι

Ο Δήμος Μεγανησίου θα προσλάβει με 8μηνη σύμβαση έναν τεχνικό γενικά μεταλλικών κατασκευών και έναν εργάτη απορριμματοφόρων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών γίνεται στο Δήμο Μεγανησίου έως 26 Φεβρουαρίου όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν και τα έντυπα των αιτήσεων τα οποία υπάρχουν και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) καθώς και στο κατά τόπους ΚΕΠ.

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

δειτε εδώ τον πίνακα με τις θέσεις εργασίας

2014-02-18

 
  Αρχική σελίδα  
Θέσεις εργασιας - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
123456789.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com