Θέματα  >  Θέσεις εργασιας Οι θέσεις εργασίας που συγκέντρωσε η Equal Society
   

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Drive με έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριότητα τριών χρόνων στο νησί της Λευκάδας ζητά να προσλάβει άμεσα νέα άτομα έως 30 ετών για εξυπηρέτηση πελατών και ανάπτυξη πελατολογίου. Απαραίτητα προσόντα για τους υποψηφίους η άριστη γνώση αγγλικών και η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Η γνώση γερμανικών θα θεωρηθεί πρόσθετο σημαντικό προσόν. Αποστολή βιογραφικών στο info@drive-hellas.gr .

Θέσεις εποχικής απασχόλησης για ξενοδοχοϋπαλλήλους και σερβιτόρους προσφέρονται σε Νυδρί, Βασιλική, Νικιάνα και Λαζαράτα και τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον πίνακα της Δομής. Αρκετοί από τους υπάρχοντες εργοδότες μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν κατασταλάξει στην επιλογή του προσληφθέντος προσωπικού τους ώστε να ξεκινήσουν την δραστηριότητά τους.

Επίσης, συνεχίζονται μέχρι τις 10 Μαρτίου οι αιτήσεις για πρόσληψη βοηθού βρεφονηπιοκόμου, μάγειρα και καθαρίστριας από τον Δήμο Λευκάδας για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι 31/08/2014 με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Δείτε εδώ τις νέες θέσεις

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com, www.equalsociety.gr

2014-03-05

 

 
  Αρχική σελίδα  
Θέσεις εργασιας - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
123456789.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com