Θέματα  >  Gadgets To Apple Tv έρχεται στην Ελλάδα;
   

Ίσως στο άμεσο μέλλον δούμε και στην Ελλάδα ταινίες μέσα από το Apple Tv.

Οι Έλληνες χρήστες απ’ οτι φαίνεται, θα μπορούν να αγοράσουν με 99$ το δημοφιλές Apple Tv και σύμφωνα με την νέα σύμβαση του iTunes, θα μπορούν να παρακολουθούν τις ταινίες από τα στούντιο που συνεργάζονται με το Apple Store.
Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τους νέους όρους χρήσεις γίνεται για πρώτη φορά αναφορά και για ενοικίαση ταινιών από μια μόνο συσκευή κάθε φορά και δυνατότητα να την δουν μέσα σε 48ώρες.
Αν όλα αυτά ισχύουν και η Apple σκοπεύει να κάνει πραγματικότητα την ενοικίαση των ταινιών στην Ελλάδα, τότε το πιο ίσως να δούμε και νέα χαρακτηριστικά από την ήδη υπάρχουσα συνδρομητική τηλεόραση.

techit.gr                                                                                                                Πέμπτη 10.03.11

 
  Αρχική σελίδα  
Gadgets - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
 
1.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com