Θέματα  >  Βιβλίο Έχετε σκεφτεί να τα παρατήσετε όλα και να εξαφανιστείτε;
   

Ο Frank M. Ahearn έκανε καριέρα βρίσκοντας ανθρώπους που δεν ήθελαν να βρεθούν, από διάφορους «κακούς» μέχρι ανθρώπους που για κάποιο λόγο είχαν βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος, όπως η Μόνικα Λιουίνσκι. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έμαθε τόσα πολλά κόλπα που σκέφτηκε ότι ίσως ήρθε ο καιρός να προσφέρει τις ανάποδες υπηρεσίες, δηλαδή να διδάξει την τέχνη της εξαφάνισης. Το βιβλίο που έγραψε λέγεται How to Disappear: Erase Your Digital Footprint, Leave False Trails, and Vanish Without a Trace και σε περίπτωση που έχετε χρέη αλλά δεν έχετε οικογένεια που θα σας λείψει, εκεί βρίσκονται όλες οι πληροφορίες. Πριν το πάρετε απόφαση όμως, σας προειδοποιώ: χρειάζονται πολλά μετρητά.

Εξαφανιστείτε από τα κοινωνικά δίκτυα

Ο συγγραφέας θεωρεί εντελώς απαραίτητο αλλά αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί χωρίς να προκληθούν υποψίες. Αν έχετε σταθερή παρουσία σε κοινωνικά δίκτυα, πρέπει να τη μειώσετε σταδιακά με τρόπο που δεν θα φέρει υποψίες με μια δικαιολογία που θα είναι αληθοφανής, όπως ότι «αποφασίσατε να απέχετε γιατί το είχατε παρακάνει.» Μαζί με αυτά θα χάσετε και πραγματικές επαφές, ή επαφές που θα θέλατε να κρατήσετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι που προδόθηκαν ήταν αυτοί που δεν άντεξαν να αποχωριστούν τους γονείς ή τους κοντινούς τους φίλους. Αν δε μπορείτε να το κάνετε, πρέπει από πολύ νωρίς να αρχίσετε να οργανώνετε τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνείτε με τους δικούς σας, χωρίς όμως να τους το πείτε από πριν. Πρέπει να φτιάξετε emailπου δεν ανιχνεύονται και να βρείτε τρόπο να έχετε ένα ανώνυμο κινητό. Στο βιβλίο υπάρχουν λεπτομέρειες.

Εξαφανίστε τις πιστωτικές κάρτες, κυκλοφορείτε μόνο με κινητά

Φαίνεται αυτονόητο αλλά σκεφτείτε εκτός από τις πιστωτικές, όλων των ειδών τις κάρτες: από σούπερ μάρκετ, βίντεο κλαμπ, ινστιτούτα αισθητικής.

Συσκοτίστε

Ο συγγραφέας προτείνει διάφορους τρόπους για να συσκοτίσετε τα στοιχεία σας. Μπορείτε να «διορθώσετε» το επώνυμό σας στη ΔΕΗ, να αλλάξετε κάπου το ΑΦΜ σας, να δώσετε διεύθυνση που δεν υπάρχει κάπου αλλού, ώστε να δυσκολέψετε αυτούς που σας ψάχνουν όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείτε. Αν έχετε αρχίσει να το σκέφτεστε σοβαρά όμως, πρέπει να σκεφτείτε το δυσκολότερο όλων: πώς θα επιβιώσετε στο καινούριο μέρος χωρίς ταυτότητα. Η πιο πετυχημένη μέθοδος είναι να δημιουργήσετε μια εταιρία που θα τα κάνει όλα για λογαριασμό σας (ενοικιάσεις, αγορές) με την οποία θα σχετιζόσαστε αμυδρά. Δυστυχώς χρειάζεται δικηγόρος - και λεφτά. Αν το βλέπετε ως διασκεδαστικό ανάγνωσμα πάντως, θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Σημείωση: Αν το εννοείτε, μην αγοράσετε το βιβλίο με πιστωτική...

Πηγή: www.lifo.gr

21:22:12

2015-05-04

 
  Αρχική σελίδα  
Βιβλίο - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
1234567.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com