Θέματα  >  Αποδράσεις Σύβοτα: Διακοπές στην “Καραϊβική της Ελλάδας”
   

 

Δεν είναι τυχαίο που τα αποκαλούν "Καραϊβική της Ελλάδας" αφού αυτό που τα χαρακτηρίζει είναι οι εξωτικές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και δέντρα ως εκεί που φτάνει το κύμα. Σε συνδυασμό δε με τα καταπράσινα μικρά νησάκια σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από την ακτή δημιουργείται ένα τοπίο απλά μαγευτικό.

Ένας φίλος πάλι τα ονομάζει "Μονακό της Θεσπρωτίας" και δύσκολα μπορείς να φέρεις αντίρρηση, αφού τα πολυτελή σκάφη κατακλύζουν το λιμάνι και τους πολλούς μικρούς κόλπους, με τους ιδιοκτήτες τους να κάνουν βουτιές από το κατάστρωμα ή να αράζουν με ένα ποτήρι κρασί απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Μόλις ξεπεράσεις το γεγονός ότι πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα για να φτάσεις μέχρι εκεί -υπολόγισε ότι από Αθήνα θέλεις τουλάχιστον 6 ώρες με το αυτοκίνητο- έχεις μια επιλογή για εξωτικές και πάνω από όλα εκπληκτικές διακοπές εντός συνόρων. Αν πάλι έχεις σκάφος, δεν το συζητώ, τα Σύβοτα είναι ιδανική επιλογή. Και μπορεί η απόσταση να κάνει δύσκολες τις μικρές 2ήμερες ή 3ήμερες αποδράσεις, αλλά για καλοκαιρινές διακοπές τα Σύβοτα είναι ό,τι πρέπει.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

22:56:30

2015-08-21

 

 
  Αρχική σελίδα  
Αποδράσεις - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
123456.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com