Θέματα  >  ΑΥΤΟ/ΜΟΤΟ Έρχεται τον Σεπτέμβριο το καινούριο VW Golf!
   

Μία από τις σημαντικότερες πρεμιέρες στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού αναμένεται να είναι η νέα γενιά του Volkswagen Golf, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Το νέο γερμανικό μοντέλο βρίσκεται σήμερα στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης και θα είναι εντελώς έτοιμο τον Σεπτέμβριο.

Το καινούριο Golf 7ης γενιάς θα είναι μεγαλύτερο και πιο φαρδύ από το τωρινό και θα βασίζεται στο νέο πάτωμα «MQB». Από τις φωτογραφίες καμουφλαρισμένων αυτοκινήτων δοκιμής που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες στο διαδίκτυο φαίνεται ότι το νέο Golf θα έχει πιο λιτό σχεδιασμό, με έντονα κεκλιμένο εμπρός τζάμι και χαμηλή γραμμή οροφής.

Το εσωτερικό αναμένεται να έχει πιο έντονα σπορ χαρακτηριστικά και διαφορετική κεντρική κονσόλα η οποία θα είναι στραμμένη προς το μέρος του οδηγού.
 
Σημείωση: η φωτογραφία είναι από το Golf R 6ης γενιάς

protothema.gr

2012-01-19

 

 

 
  Αρχική σελίδα  
ΑΥΤΟ/ΜΟΤΟ - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
1234.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com