Θέματα  >  ΑΥΤΟ/ΜΟΤΟ 82η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης
   

Πλησιάζει η ώρα για την πρώτη μεγάλη γιορτή της αυτοκίνησης επί ευρωπαϊκού εδάφους, που φιλοξενείται όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην πόλη της Γενεύης.  Η εικόνα που αναμένεται να παρουσιάσει η φετινή έκθεση φαντάζει αρκούντως ευοίωνη, με τους κατασκευαστές και τους βασικούς «ρυθμιστές» των εξελίξεων να παρουσιάζουν στην κοσμοπολίτικη ελβετική πόλη τις νέες τους προτάσεις, αλλά και τις τεχνολογίες που θα προσδώσουν σε αυτές ταχύτητα, οικονομία αλλά και τις τόσο απαραίτητες πλέον οικολογικές ευαισθησίες. Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά ό,τι καινούργιο μας παρουσιάζουν οι ευρωπαίοι και μη κατασκευαστές με βάση τις έως τώρα πληροφορίες μας.

Δείτε εδώ

2012-03-02

 
  Αρχική σελίδα  
ΑΥΤΟ/ΜΟΤΟ - Παλαιότερα Άρθρα
.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
1234.
 
 
 
 
 
 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να το στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Interne t Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com