Μήνυμα Απερχομένου Διοικητή Αρτας, νυν Διοικητη Λευκάδος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Π.Υ ΑΡΤΑΣ

Αποχωρώντας από τη θέση του Διοικητού της Π.Υ ΑΡΤΑΣ λόγω της προαγωγής μου στο βαθμό του Πυράρχου  και μετάθεσής μου στην Π.Υ Λευκάδας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους του συναδέλφους (μόνιμους, πενταετείς, συμβασιούχους - εποχικούς και εθελοντές) της Π.Υ. ΑΡΤΑΣ και  των Π.Κ  ΑΘΑΜΑΝΙΟΥ και Π.Κ ΑΣΤΡΟΧΩΡΙΟΥ  για την άριστη συνεργασία, και άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους προκειμένου να προστατέψουμε τη ζωή και περιουσία των πολιτών της Π.Ε. ΑΡΤΑΣ καθώς και τον φυσικό - δασικό πλούτο της περιοχής.
Επί πλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τους  ΔΗΜΟΥΣ  ΑΡΤΑΣ, Ν.ΣΚΟΥΦΑ, ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ &  ΑΣΤΡΟΧΩΡΙΟΥ  και την Π.Ε. ΑΡΤΑΣ  για την συμπαράσταση στο έργο μας μαζί με την πολιτική προστασία αυτών.
Τεράστια επίσης η συμβολή του σεμνού, ταπεινού και ΑΞΙΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΑΡΤΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ κ.  ΙΓΝΑΤΙΟΥ. 
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον προς την επίλυση των  προβλημάτων  που υπήρξαν τόσο της Υπηρεσίας μας όσο και των υπαλλήλων, των βουλευτών του Ν. Άρτας.

Με τη βοήθεια όλων των ανωτέρω και την πολύτιμη συνεισφορά των φορέων της πολιτικής προστασίας και των Μ.Μ.Ε πετύχαμε ώστε η Π.Υ ΑΡΤΑΣ  να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στο ύψος των περιστάσεων ειδικά όταν κλίθηκε να διαχειριστεί ιδιαίτερες κρίσιμες καταστάσεις όπως :      Η πυρκαγιά που προκλήθηκε στο δάσος της Άρτας απειλώντας το Μοναστικό Συγκρότημα Κάτω Παναγιάς    και κυρίως το νοσοκομείο της Άρτας,   η άμεση επέμβαση της Π.Υ Άρτας και η διαρκής παρουσία της στα χωριά της Άρτας που επλήγησαν από τις  πλημύρες του Ιανουαρίου, έτοιμοι να προσφέρουν λύσεις ,αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς ανθρώπων και ζώων, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη στους  πολίτες,  βλέποντας  την   Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας με  όλο το έμψυχο δυναμικό της να βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της ευρυθμίας της ζωής των ανθρώπων .

ΘΩΜΑΣ Λ. ΡΙΖΟΣ
ΠΥΡΑΡΧΟΣ

15:26:45

2015-04-22