Τραγωδία στην άσφαλτο… Τρεις νεκροί σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση στην Πρέβεζα

Μία ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο... Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός σφοδρής σύγκρουσης που σημειώθηκε το Σάββατο, λίγο πριν το μεσημέρι, σε επαρχιακό δρόμο, κοντά στο Πολυστάφυλο Λάκκας Σουλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Νεκροί είναι ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, και δύο άτομα, ζευγάρι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που επέβαινε στο δεύτερο όχημα.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι από την απίστευτη τραγωδία που γράφτηκε σε έναν επαρχιακό δρόμο όπου συνήθως η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με προσοχή και χωρίς να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

12:43:39


Στο πένθος για τους τρεις νεκρούς... Μοιραίο ταξίδι ζευγαριού για τις διακοπές στο χωριό

Θρήνος στα χωριά της Λάκκας Σουλίου... Θρήνος για τους τρεις νεκρούς της μοιραίας σύγκρουσης, που έγινε το Σάββατο, στις έντεκα το πρωί περίπου.

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, στην επαρχιακή οδό Άσσου- Πολυστάφυλου. Η σύγκρουση, σε μία ευθεία του δρόμου, ήταν τόσο σφοδρή, που μετατράπηκαν σε μία μάζα από λαμαρίνες.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Θεσπρωτικό και την Φιλιππιάδα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του ενός οδηγού.

Παράλληλα κινήθηκαν δυνάμεις της Τροχαίας Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού όπως και οχήματα του ΕΚΑΒ...

Για τους τρεις όμως ήταν ήδη αργά. Ανασύρθηκαν νεκροί από τα οχήματα.

Στο ένα ΙΧ, επέβαινε μόνο ο οδηγός. Πρόκειται για έναν 62χρονο από το Αλεποχώρι Μπότσαρη του Νομού Ιωαννίνων.

Στο δεύτερο επέβαινε ένα ζευγάρι, με καταγωγή από τον Σκιαδά Πρέβεζας. Ο 75χρονος και η 71χρονη σύζυγός του, ζούσαν στον Χολαργό Αττικής.. Έρχονταν στο χωριό τους, στο σπίτι τους, για τις καλοκαιρινές διακοπές!

Το ταξίδι ήταν μοιραίο, καθώς άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, βυθίζοντας την οικογένειά τους και ένα ολόκληρο χωριό στο πένθος.

13:46:43

2016-07-30