Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη Λευκάδα

 

Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία στη Λευκάδα, που έχει καλυφθεί από το χιόνι έως τις ημιορεινές της περιοχές μετά την νέα χιονόπτωση που σημειώθηκε τις πρώτες ώρες της ημέρας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις Τσουκαλάδες το χιόνι έφτασε σήμερα το πρωί το μισό μέτρο σχεδόν, με τις ελιές να έχουν γείρει από το βάρος.

Η πρωινή βροχή έλιωσε αρκετό χιόνι , όμως η θερμοκρασία παραμένει ακόμα σε χαμηλά επίπεδα παρά τις μετεωρολογικές προβλέψεις για άνοδό της.

Μετά τις πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν και στη Λευκάδα, τα προβλήματα στις μετακινήσεις, που έχουν περιοριστεί κατά πολύ από τους πολίτες, είναι  αρκετά, ενώ τα σχολεία παραμένουν για δεύτερη μέρα κλειστά σε όλο το νησί.

Η «Αριάδνη» που συνεχίζει να δοκιμάζει τη χώρα, όπου σχεδόν σε όλες τις περιοχές το τοπίο είναι «λευκό» και το κρύο πολικό, με το πρωτοφανές -σε ένταση και διάρκεια- κύμα κακοκαιρίας να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις και την καθημερινότητα των πολιτών φαίνεται να εξασθενεί σιγά σιγά στην περιοχή μας σύμφωνα με τις τοπικές προβλέψεις του meteo.gr και της ΕΜΥ.

Υπομονή λοιπόν για λίγο ακόμα και προσοχή μεγάλη στους δρόμους

10:43:46   2017-01-11