Πακέτα all inclusive μόνο για Ελληνες προτείνουν τα τουριστικά γραφεία

«Τα δίνουν όλα» τα τουριστικά γραφεία της χώρας αφού, έστω και τραγικά αργά θυμήθηκαν ότι ο Ελληνας δεν μπορεί να κάνει διακοπές, λόγω της δεινής οικονομικής του κατάστασης. Ετοιμάζουν λοιπόν ιδιαιτέρως ελκυστικά πακέτα «all inclusive», προκειμένου να τονώσουν έστω και στο παρά πέντε την εγχώρια τουριστική αγορά.
Η πρωτοφανής οικονομική κρίση ωθεί τους επιχειρηματίες να προσπαθούν νε διαμορφώσουν ευέλικτες μορφές πώλησης πακέτων και δωματίων. Πάντως οι Ελληνες τουριστικοί πράκτορες αποδείχτηκε ότι είχαν ιδιαίτερα αργά αντανακλαστικά ως προς το συγκεκριμένο θέμα. Δια του εκπροσώπου τους ετοίμασαν πακέτα για περιοχές όπως η Χαλκιδική, η Πρέβεζα, η Πιερία, η Πελοπόννησος κ.ά. για τα οποία διαπίστωσαν ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση.

Οικονομικά πακέτα
Τα πακέτα all inclusive ετοιμάστηκαν κομμένα και ραμμένα στην οικονομική κατάσταση του Έλληνα. Τα πακέτα ξεκινούν από 500 ευρώ για δύο άτομα για μία εβδομάδα, τιμή που περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με διατροφή. Μάλιστα, για να ξεπεραστεί το σοβαρό εμπόδιο του μεγάλου κόστους μεταφορικών, τα ταξιδιωτικά γραφεία διατίθεται να ναυλώνουν τακτικά δρομολόγια με λεωφορεία προς τους συγκεκριμένους προορισμούς.

imerazante.gr

2014-07-21