Δημότες και Κοινωνικούς Φορείς σε διαβούλευση καλεί ο Δήμος Λευκάδας

Τους Δημότες και τους Κοινωνικούς Φορείς καλεί ο Δήμος Λευκάδας, στο να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο διαβούλευσης, προκειμένου να καταθέσουν την άποψη τους  για την κατάσταση  που επικρατεί στο Δήμο και να εκφράσουν την άποψή τους για τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν το νησί μας. Τα ερωτηματολόγια θα συλλεχθούν και θα  αξιοποιηθούν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την περίοδο 2015-2019 που καταρτίζει.

Η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στις 20/2/2015:

Ο Δήμος Λευκάδας καταρτίζει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την περίοδο 2015-2019. Προϋπόθεση για την ορθή σύνταξή του αποτελεί η άντληση στοιχείων από τους Δημότες και τους κοινωνικούς φορείς.

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα αξιοποιηθούν για την διαμόρφωση των δράσεων του Δήμου Λευκάδας. Θεωρούμε σημαντική την κατάθεση της άποψης του κάθε δημότη μέσω της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου που ακολουθεί με αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@lefkada.gov.gr ή στο fax 2645360510 .

Σας ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας.

Δείτε εδώ το ερωτηματολόγιο

Από το Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής

 

Για ευκολότερη συμμετοχή των δημοτών και των Κοινωνικών Φορέων, καλό θα ήταν το παρακάτω ερωτηματολόγιο διαβούλευσης να μπορούσε να συμπληρωθεί και να αποσταλεί με εφαρμογή στο διαδίκτυο.

 

23:51:24

2015-02-23