Συνέντευξη Κορίνας Πολίτη-Τί λέει για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και τη νέα της ομάδα

Στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που έγιναν το Φεβρουάριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συμμετείχε η Λευκαδίτισσα πρωταθλήτρια Κορίνα Πολίτη. Την πρώτη μέρα των αγώνων η Κορίνα αγωνίστηκε στους προκριματικούς των 60μ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου κατετάγη έκτη με χρόνο 7.78 βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ. Την δεύτερη μέρα έτρεξε στον προκριματικό των 200μ και προκρίθηκε για τον τελικό, σημειώνοντας  τον 7ο καλύτερο χρόνο (25.78), αλλά δυστυχώς ένας  μικροτραυματισμός την εμπόδισε να αγωνιστεί.

Μιλήσαμε μαζί της προκειμένου να μας πει τις εντυπώσεις της από τη συμμετοχή της σε αυτό  το Πρωτάθλημα και τα τελευταία νέα της.

Συγχαρητήρια για την παρουσία και τις επιδόσεις σου στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Το πόδι σου πως είναι, επανήλθες στις προπονήσεις;

Σας ευχαριστώ, ευτυχώς όλα είναι μια χαρά, μια ενόχληση ένιωσα στον αριστερό δικέφαλο και δεν αγωνίστηκα για προληπτικούς λόγους.

Ήσουν 6η στα 60μ με ατομικό ρεκόρ, ενώ προκρίθηκες και στον τελικό των 200μ. Πόσο ικανοποιημένη είσαι από την παρουσία σου στο πρωτάθλημα; Πες μας τις εντυπώσεις σου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Η συμμετοχή μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ήταν για μένα μια πολύ καλή εμπειρία. Είχα από το 2013 να συμμετάσχω και ήταν ένα ξεμούδιασμα για μένα! Κατάφερα να βελτιώσω το 60αρι μου και αρκετά τα πρώτα μου μέτρα που ήταν στόχος μου.

Πως πάει η συνεργασία με το καινούργιο σου σύλλογο;

Η συνεργασία μου με την καινούργια μου ομάδα Γ.Σ Χαϊδαρίου είναι πολύ δημιουργική και άψογη! Είναι δίπλα μου σε όλες τις καθημερινές ανάγκες και με στηρίζουν για να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου, καθώς και όλους εσάς που με στηρίζετε από το πανέμορφο νησί μας και εισπράττω την αγάπη σας!

Σε ευχαριστούμε πολύ Κορίνα!! Πάντα θα σε στηρίζουμε, να ξέρεις, γιατί το αξίζεις και έχεις πάρα πολλά πράγματα να προσφέρεις στον αθλητισμό και στη Λευκάδα. Καλή συνέχεια!

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ 60μ.

 

Σχετικό άρθρο εδώ

Ρούλα Γιαννουλάτου

21:07:20

2015-03-01