Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομίας πανέτοιμη για το Φάιναλ Φορ

Με απόλυτη επιτυχία, τερμάτισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα υπηρεσιών της Αστυνομίας η τοπική ομάδα της Λευκάδας, αφού υπό τις οδηγίες του κόουτς Νίκου Βλάχου (Καναρίνη), πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο φάϊναλ φορ της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες.

Σύμφωνα με δηλώσεις πρωτοκλασάτων παιχτών, μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στον ακούραστο προπονητή Νίκο Βλάχο, ο οποίος εκτός της καλής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας στο γήπεδο,  κατάφερε να ........φτιάξει και το ανάλογο κλίμα στα αποδυτήρια.

Με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος, οι ομάδες είχαν δικαίωμα ενίσχυσης με δύο άτομα από τα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας του νομού. Η επιλογή του κόουτς ήταν να ενισχύσει το ρόστερ με τον αμυντικό ογκόλιθο του Α.Ο. Σύβρου Χρήστο Παπαδήμα από το Λιμενικό, και τον υψηλόσωμο φορ Νίκο Λάζαρη με καριέρα σε Σφακιώτες και Παλιάμπελα, από την Πυροσβεστική.

Κι αυτή η επιλογή του κόουτς αποδείχθηκε σοφή, αφού οι δύο παίχτες βοήθησαν σε μεγάλο στο πρωτάθλημα, ενώ αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο και στους τελικούς.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, στα δύο φιλικά που δόθηκαν με αντίπαλο τον Οδυσσέα Νυδριού.

Στα δύο αυτά παιχνίδια ο Βλάχος, μπορεί να δοκίμασε σχήματα και τακτικές, αλλά με σαφείς επιρροές από τον έτερο κόουτς της παρέας Κώστα Κουντούρη, φάνηκε να καταλήγει μάλλον στο δοκιμασμένο 4-4-2.

Πρόεδρος Πίου

11:38:26

2015-05-22