2η στις νέες αθλήτριες και 6η Πανελληνιονίκης η Κορίνα Πολίτη στα 200μ

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με τα αγωνίσματα της 2ης μέρας,  οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Στους αγώνες  συμμετείχαν οι κορυφαίοι έλληνες αθλητές  μεταξύ αυτών και η Λευκαδίτισσα πρωταθλήτρια Κορίνα Πολίτη.

Η Κορίνα έτρεξε σήμερα στην κούρσα των 200μ. Στον πρωινό προκριματικό πέτυχε χρόνο 25.09 που της έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστεί στον απογευματινό τελικό. Εκεί, με χρόνο 24,88 κατετάγη 2η στις νέες γυναίκες και 6η στην  τελική κατάταξη.

Η νεαρή αθλήτρια δεν ακουγόταν  ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την φετινή παρουσία στο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Στίβου στην σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε. «Οι αγώνες φέτος ήταν λίγο αργά, εποχή στην οποία δεν ήμουν τόσο φορμαρισμένη και ένιωθα να βγαίνει η κούραση όλη της χρονιάς»,  μας είπε.  Παρόλα αυτά, τόνισε,  πως θα συνεχίσει την προσπάθειά της  την καινούργια αγωνιστική σεζόν με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Τέλος μας είπε: ``Θα ηθελα να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου τον προπονητή μου και την οικογένεια μου που με στήριξαν σε κάθε μου προσπάθεια καθώς και τους δικούς μου ανθρώπους που ηταν δίπλα μου.``

Στην Κορίνα αξίζουν σίγουρα  πολλά συγχαρητήρια που αγωνίζεται στους  αγώνες  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος,  εκεί  όπου με τις επιδόσεις της  συγκαταλέγεται στις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες .  Να της ευχηθούμε να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους της.

00:38:41

2015-07-27