Ετοιμάζεται η καρό σημαία

Από θέση ισχύος θεωρητικά, ετοιμάζεται ο Τηλυκράτης να μπει στην κούρσα του πρωταθλήματος, για την νέα σεζόν, αφού οι ως τώρα κινήσεις των υπολοίπων ανταγωνιστών δεν δείχνουν ότι κάποιος από αυτούς θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος.

Η διαχείριση του μεγάλου και ποιοτικού  ρόστερ που διαθέτει η ομάδα, είναι ίσως το μεγάλο στοίχημα για τον κόουτς Άγγελο Μπέκα.

Τα όποια αγωνιστικά κενά φάνηκαν στα φιλικά με την Πάλαιρο και την Βόνιτσα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιασθεί έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια, θα πρέπει μάλλον λυθούν εκ των έσω, αν και το ενδεχόμενο και νέας μεταγραφής δεν είναι απίθανο.

Η ομάδα δείχνει να είναι δυνατή με ή χωρίς τον αρχισκόρερ Μακρυγιάννη που ακόμη βρίσκεται με το ένα πόδι στην Αθήνα και το άλλο στην Λευκάδα.

Ο Πανλευκάδιος από την άλλη, με την φυγή των Ορφανού, Λάμπρου Καταγή, Τρανουλίδη, Μπαλάφα, Κωστακιώτη, Μπάλτσα, Φωτεινού κλπ δείχνει αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι, κι αν η Διοίκηση δεν επιβεβαιώσει τις φήμες για δύο ακόμη μεγάλες μεταγραφές, δύσκολα θα διεκδικήσει την πρωτιά.

Οι μεταγραφές των Τριάντου, Καϊσίδη, Κολοβού, Τουλκερίδη και Γουριώτη θα καλύψουν αρκετά κενά, αλλά όχι όλα.

Η διαφορά με πέρυσι, είναι ότι όλοι στην ομάδα κρατάνε χαμηλούς τόνους, σε μια προσπάθεια αλλαγής φιλοσοφίας, που θα απαλλάξει τους ποδοσφαιριστές από το άγχος του πρωταθλητισμού και θα δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεθοδική δουλειά του προπονητή Γιώργου Κατηφόρη.

Ο Απόλλωνας Νότιας Λευκάδας παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, αφού δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν κινείται τίποτα, ενώ πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την ομάδα να μην κατεβαίνει καν στο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι που θα στηρίξουν οικονομικά τον πρόεδρο Θεοχάρη, είναι είδος υπό εξαφάνιση στον Σύβρο, ενώ πληροφορήθηκα ότι ούτε και ο αοιδός Ζαζόπουλος με το κλαρίνο του, κατάφερε να ενισχύσει το ταμείο της ομάδας.

Στασιμότητα και στον Α.Ο. Καρυάς, που δεν κατάφερε ως τώρα να κλείσει κανένα ποδοσφαιριστή, ενώ ήδη το ρόστερ αδειάζει από τους πρωτοκλασάτους περυσινούς πρωταγωνιστές. Για έναρξη προετοιμασίας δεν γίνεται καν λόγος.

Η Διοίκηση τις τελευταίες μέρες, κάνει απέλπιδες προσπάθειες να κρατήσει τους ντόπιους κυρίως παίχτες,  για να κατεβεί απλώς στο πρωτάθλημα.

Στον Κεραυνό Κατούνας, η προετοιμασία ξεκίνησε στο γήπεδο Σφακιωτών από την προηγούμενη εβδομάδα, με την συμμετοχή τριάντα και πλέον ποδοσφαιριστών και όλα δείχνουν ότι η ιστορική ομάδα με την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, θα κάνει έντονα αισθητή την παρουσία της.

Ο στρατηγός Μπάλτσας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς ενσωματώθηκε στην ομάδα, και το τελευταίο μεγάλο της απόκτημα Αλέκος Βλάχος.

Ο Α.Ο. Πλαγιάς σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια, άρχισε κανονικά προετοιμασία εδώ και μια εβδομάδα, σε βοηθητικό αυτοσχέδιο γήπεδο, δίπλα στο κανονικό γήπεδο, στο οποίο έγινε σπορά.

Στην αρχή τουλάχιστον του πρωταθλήματος, έδρα της ομάδας θα είναι στο στάδιο της Παλαίρου.

Για μεταγραφές ούτε λόγος, αφού ως γνωστό, παίχτης εκτός του χωριού δεν επιτρέπεται να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Πρόεδρος Πίου


 

2015-08-27