Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Λευκάδας επισήμανε ο Θ. Καββαδάς κατά την πρώτη του ομιλία στη Βουλή

Την πρώτη του ομιλία στην Ελληνική Βουλή εκφώνησε χθες ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδας, στην συζήτηση της ολομέλειας για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο Βουλευτής Λευκάδας στην αρχή της ομιλίας του ευχαρίστησε τους πολίτες της Λευκάδας που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπεί στην Ελληνική Βουλή ενώ τους υποσχέθηκε ότι από τη θέση που κατέχει θα κάνει το καλύτερο δυνατό για το καλό του νησιού και της Ελλάδας.

Στη συνέχεια επισήμανε την πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται η χώρα και προέτρεψε τους συναδέλφους του να κάνουν ότι είναι δυνατό για να την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Πρέπει να αλλάξουν οι πολιτικές που εμποδίζουν την ανάπτυξη και να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα, στους τομείς της υγείας, της παιδείας, της ασφάλειας, της εργασίας, του αθλητισμού και του πολιτισμού τόνισε ο βουλευτής Λευκάδας.

Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση ούτε θα επιτρέψουμε να εφαρμοστούν νοοτροπίες που ανήκουν στο παρελθόν είπε στη συνέχεια ο Θ. Καββαδάς ο οποίος αμέσως μετά εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό. Δεν άκουσα τίποτα στην ομιλία του Α.Τσίπρα για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, παρά μόνο ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις χωρίς χρονοδιαγράμματα είπε χαρακτηριστικά. Το μόνο σίγουρο που έχουμε να περιμένουμε είναι φόροι και μέτρα κατά των εργαζομένων και των συνταξιούχων που θα φέρουν ανεργία στους νέους συνέχισε στην ομιλία του ο βουλευτής Λευκάδας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, ολόκληρη την ομιλία του Θ. Καββαδά, όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση, καθώς και την ιδιαίτερη αναφορά του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Λευκάδας.