Στην ΕΡΤ2 σήμερα στις 3μμ ο αγώνας της Δόξας με τον Δούκα

Από τα πολύ ενδιαφέροντα και αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής αυτό που θα διεξαχθεί στο "ΔΑΙΣ" στο Μαρούσι ανάμεσα στο Δούκα και τη Δόξα. Ο Δούκας που μετράει δύο σερί νίκες και έχει πάρει τα... πάνω του τις τελευταίες εβδομάδες, υποδέχεται την φιλόδοξη και πολύ δυνατή Δόξα Λευκάδας, με τη κάλυψη της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ2) στις 3 το μεσημέρι. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη συνάντηση, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει η απόδοση των μεγάλων ατού των δύο ομάδων, όπως του Κυρίτση για τον Δούκα και του Καρύδα για τους νησιώτες.



Α2: "Γρουσούζικη" αγωνιστική με μεγάλο ενδιαφέρον...

"Μάχες" σε πολλά μέτωπα με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής (Σάββατο) 13ης αγωνιστικής. Για ποιούς θα είναι... γρουσούζικη θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες, με τις αναμετρήσεις σε Κύμη, Περιστέρι, Ιβανώφειο και Μαρούσι να φαντάζουν ως οι συναρπαστικότερες. Ρεπό έχει ο Προμηθέας Πατρών.

Αναλυτικά:

ΚΥΜΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ: Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας γίνεται στην Εύβοια. Ο δεύτερος (Κύμη) αντιμετωπίζει τον τέταρτο (Εθνικός) της βαθμολογίας σε ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη προσπάθεια των δύο ομάδων για είσοδο στα πλέι οφ. Για τους γηπεδούχους είναι το πρώτο παιχνίδι από μια σειρά τριών αγώνων με κορυφαίες ομάδες της Α2 και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να διατηρηθούν σε κοντινή απόσταση από τον πρωτοπόρο Φάρο. Ο Εθνικός προέρχεται από ένα σερί επιτυχιών και καλών εμφανίσεων και το αποψινό ματς αποτελεί γι` αυτόν μια μεγάλη πρόκληση να δείξει ότι έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει φέτος. Το κλειστό της Κύμης αναμένεται να είναι κατάμεστο ενώ το παρών θα δώσουν και αρκετές δεκάδες φίλοι των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: "Ο... θάνατος σου η ζωή μου" στο Περιστέρι, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας. Η σωτηρία είναι ο κοινός στόχος των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη χαρά της νίκης επί έντεκα σερί αγωνιστικές και τους φιλοξενούμενους να αναζητούν τη τέταρτη επιτυχία τους (και πρώτη εκτός έδρας) που θα τους δώσει άλλον...αέρα στη μάχη για την επιβίωση.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Στο "Ιβανώφειο" ο Ηρακλής υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Φάρο Κερατσινίου. Μια "βαριά" φανέλα κόντρα σε μια "βαριά" από πλευράς ποιότητας και ονομάτων ομάδας και αναμένεται ένα αν μη τι άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι. Ασφαλώς και οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς η ανωτερότητα τους είναι αποδεκτή από όλες τις ομάδες και απλά χρειάζονται ένα καλό διάστημα στο παιχνίδι τους για να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Ηρακλής θα αντιπαραθέσει την δυνατή του έδρα και το πάθος των παικτών του για την υπέρβαση...


ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Αθηναϊκή σύγκρουση στην Ερυθραία, με τους Πανερυθραικό και Παγκράτι να θέλουν με το ίδιο πάθος τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις. Καμία από τις δύο ομάδες δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση (προέρχονται αμφότερες από ήττες) και το αποψινό ματς θα είναι μια ευκαιρία να... ξεκολλήσουν βαθμολογικά και να προσθέσουν πόντους στη ψυχολογία τους. Ένα μικρό προβάδισμα έχει η Ερυθραία ως γηπεδούχος, τη στιγμή που το Παγκράτι θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Μήτσιαλου και Σπανού.

ΨΥΧΙΚΟ -  ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ: Στο Ψυχικό, η ομώνυμη ομάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στους πάντα φιλότιμους και υπολογίσιμους Μαχητές. Οι "κυανοκίτρινοι" παρά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις τους παραμένουν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που δεν ταιριάζει με τις αρχικές τους φιλοδοξίες. Οι Μαχητές είναι σίγουρα το αουτσάιντερ της συνάντησης, όμως έχουν δείξει ότι παλεύουν όλα τα παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου και δεν είναι ομάδα που προσφέρεται για υποτίμηση. Αμφίβολη για το Ψυχικό η συμμετοχή του Ντίνου Αχή, ενώ από τα Πεύκα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Τοπάλης και Μπουρδάνος.

ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ: Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας και η αναμέτρηση του Πευκοχωρίου. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμολογικό οξυγόνο καθώς βρίσκονται στη προτελευταία θέση με μόλις δύο νίκες. Η Λιβαδειά προέρχεται από πολύτιμη νίκη επί του Πανερυθραικού και με ένα "διπλό" στη Χαλκιδική θα εδραιώσει τη θέση της στα μέσα του πίνακα.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 μ.μ. εκτός από τις αναμετρήσεις του "ΔΑΙΣ" (3 μ.μ. ΕΡΤ2), του Ψυχικού (3 μ.μ.) και του Περιστερίου (4 μ.μ.).

12:55:01

2016-01-16

basketblog.gr