Επιστροφή Λούη

Η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου μπορεί να έκανε άσχημο ξεκίνημα, με την έναρξη της νέας σαιζόν και στην πρώτη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας, αλλά τελευταία άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Πολλοί μάλιστα την είχαν ξεγραμμένη και την θεωρούσαν υποψήφια για υποβιβασμό, αφού πρόκειται για μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο αλλά χωρίς την κατάλληλη εμπειρία.

Την περασμένη εβδομάδα η αλεπού των γηπέδων Κώστας Φραδέλος, έκανε κίνηση ματ, αφού κατάφερε να φέρει στην ομάδα τον σκληροτράχηλο αμυντικό Λούη Χριστοδούλου, ο οποίος μάλιστα στο ντέρμπι με την Βόνιτσα έκανε και την πρώτη του εμφάνιση, με τα χρώματα της νέας του ομάδας, αναγκάζοντας με την εμφάνισή του, τους φίλους της Παλαίρου να τον αποθεώσουν στο τέλος του αγώνα.

Η τοπική ομάδα αν και στο τελευταίο τέταρτο αγωνίσθηκε με εννιά παίχτες, κατάφερε με αιχμή του δόρατος τον έμπειρο στόπερ, να αναχαιτίσει με επιτυχία τις κατά κύματα επιθέσεις των παιχτών του Άρη Φερεντίνου και να κατακτήσει πανάξια τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Η παρουσία του Λούη από μόνη της, θα κάνει πλέον την soft ομάδα της Παλαίρου, πολύ σκληρή για να πεθάνει, με οποιονδήποτε αντίπαλο έρθει αντιμέτωπη ως την λήξη του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος δείχνει πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και δηλώνει ότι σύντομα πολλοί θα τρίβουν τα μάτια τους με την απόδοσή του.

Πρόεδρος Πίου

11:33:25

2016-01-18