Απογειώθηκε με Γαζή ο Άγιος Πέτρος

 

Με σαρωτικό τρόπο ο Άγιος Πέτρος βγήκε νικητής, από το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου, τον οποίο κέρδισε με σκορ 3-0, βάζοντας έτσι σοβαρή παρακαταθήκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τάκη Κονιδάρη, χωρίς να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε λόγω ποιότητας των παιχτών της, να φύγει τελικά νικήτρια από το γήπεδο.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Μαραντοχωρίου, αν και διαθετεί στο ρόστερ της αρκετούς παίχτες με βαριά ονόματα, δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Γουϊλκινς, εκτός από κάποιες φάσεις κυρίως στην αρχή του παιχνιδιού.

Στο 15΄ο στόπερ των γηπεδούχων Ρομπέρτο Μπιλάνι, πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Άρη Παληογιάννη, που βρέθηκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή, αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία του.

Στο 22΄έγινε το 1-0 με ξερό σουτ στην κίνηση του φορ Στράτου Γαζή, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του συμπαίκτη του Σπύρου Παππά, κεραυνοβολώντας τον γκολκίπερ Τουμανίδη, ο οποίος μάλιστα στην προσπάθειά του να αποφύγει το μοιραίο, τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού, παρά τις όποιες σπασμωδικές επιθέσεις των παιχτών του κόουτς Αργυρού, δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική φάση, έως το 72΄όπου και σημειώθηκε το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καρτάνου των γηπεδούχων.

Στο 80΄ο Πέτρος Αργυρός ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για τον Άγιο Πέτρο πετυχαίνοντας με σουτ το τελικό 3-0.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου, ενώ στα αξιοσημείωτά του, είναι η αποβολή του προπονητή των φιλοξενουμένων στο 75΄για διαμαρτυρία.

Πρόεδρος Πίου

18:36:33

2016-01-18