Πρώτο και αήττητο το Παιδικό της Δόξας παρά τα προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας

Μόνη πρώτη και αήττητη τερμάτισε  η Παιδική ομάδα της Δόξας, μετά την νίκη της στην Άρτα επί του Πύρρου (54-45) και την εντός έδρας με την Δόξα/Πύρρου Άρτας (93-22) και πλέον προετοιμάζεται για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε αυτήν θα αντιμετωπίσει τον Αίολο Αστακού, τον ΦΙΜΠΑ Πήγασο Αγρινίου και τον ΠΑΣ Ναυπάκτου, σε ένα καινούργιο πρωτάθλημα (έξι αγώνες).

Οι μικροί αθλητές της Δόξας, θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην τελική φάση, για μια ακόμη χρονιά (είναι οι περσινοί πρωταθλητές της διοργάνωσης για πρώτη φορά στα 35 χρόνια της ιστορίας της ομάδας),αλλά το μεγάλο κέρδος σε αυτές τις ηλικίες είναι η συμμετοχή των παιδιών σε ολοκληρωμένα πρωταθλήματα σχεδόν 7 μηνών, με ότι αυτό συνεπάγεται (22-23 αγώνες, πολλές ώρες προπόνησης όχι πάντα με τις καλύτερες συνθήκες, λόγω ωρών  αλλά και χώρου μιας και η Παιδική ομάδα κάνει μόνο μια προπόνηση στα Βαρδάνια, λόγω ωραρίου, όπως επίσημα λέγεται).

Η διάθεση για επί πλέον ώρες προπόνησης μένει στα λόγια καθώς οι ώρες των δυο γυμναστήριων είναι κατειλημμένες δυστυχώς από τμήματα και αθλήματα 3-4 ατόμων. Να σκεφτεί κανείς ότι από τον Φεβρουάριο η Δόξα θα δίνει κάθε Σαββατοκύριακο 4 αγώνες !!!! σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα. Αυτό της Α2,Παιδικό,Μίνι και Νέων.

Την ίδια ώρα που τα επίσημα χείλη κάποιων ``λιβανίζουν`` τα πρωταθλήματα των 3 ομάδων και των 4 αγώνων (λόγω άγνοιας μάλλον η κακής πληροφόρησης τους).

H Δόξα, κάνει αυτό που ξέρει καλά όλα αυτά τα χρόνια (με μικρές εξαιρέσεις),ασχολείται μεθοδικά και συστηματικά (τις τελευταίες μέρες και τα τμήματα του Δημοτικού, δίνουν αγώνες με τη Δόξα/Πύρρου Άρτας και τον ΑΟ Βόνιτσας και αγωνίζονται σχεδόν 40 παιδιά) με τις μικρές της ηλικίες, χωρίς να χει ανάγκη το ΄΄λιβάνισμα΄΄ κάποιων που μάλλον αγνοούν την αθλητική ιστορία του τόπου. Η αθλητική μόρφωση των Αθλητών της το αποδεικνύουν σε όλους τους τομείς.

21:59:02

2016-01-21