Στην Τενερίφη προετοιμάζεται η Κορίνα Πολίτη

Η Λευκαδίτισσα πρωταθλήτρια Κορίνα Πόλίτη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην εξωτική Τενερίφη όπου και προετοιμάζεται εντατικά ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων,   υπό την επίβλεψη του Χαϊδαριώτη προπονητή στίβου του Γ.Σ. Χαϊδαρίου Γ. Νούτση. Στην Τενερίφη βρίσκονται επίσης και οι αθλητές (σπρίντερ)  Παναγιώτης Ανδρεάδης, Πάνος Τριβιζάς των οποίων  την εποπτεία της προετοιμασίας έχει επίσης ο Γ. Νούτσης.

Οι αθλητές πραγματοποιούν στο ζεστό κλίμα της Τενερίφης το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, με στόχο τους μεγάλους αγώνες της θερινής περιόδου.

Παρά την προετοιμασία βέβαια, οι αθλητές του Γ. Νούτση αναμένεται να δοκιμάσουν να αγωνιστούν σε κάποιους αγώνες της χειμερινής περιόδου, με σκοπό να διαπιστώσουν σε αγωνιστικό ρυθμό τα αποτελέσματα της δουλειά που κάνουν. Οι αθλητές του Γ. Νούτση έχουν βρει εξαιρετικές συνθήκες προπόνησης στο προπονητικό κέντρο της Τενερίφης και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες καταφέρνουν να προπονηθούν σε μεγάλη ένταση, χωρίς προβλήματα.

Ο Τριβιζάς αναμένεται να τρέξει στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά στις 6 Φεβρουαρίου κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ οι Ανδρεάδης και Πολίτη, θα μπουν απευθείας σε αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

01:32:21

2016-01-27

Με πληροφορίες από 247press.com.gr