Πήγαινε να ξεκουραστείς

 

Ο Φροντιστής του Τηλυκράτη Νίκος Βλάχος, στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, συνήθως αναγκάζεται να βρίσκεται τον περισσότερο χρόνο, πίσω από την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα, για να μαζεύει τις μπάλες του αγώνα ( ball boy), αφού και υπάρχει ο κίνδυνος αυτές να χαθούν και το παιχνίδι καθυστερεί αδικαιολόγητα.

Στα δύο πρόσφατα παιχνίδια του Τηλυκράτη με αντίπαλο τον Λούρο για το πρωτάθλημα και το κύπελο, άνοιξε μια άτυπη κόντρα του φροντιστή με τον τερματοφύλακα Μήτσιο του Θριάμβου, ο οποίος έδειξε ενοχλημένος από την παρουσία κάποιου πίσω από τα γκολπόστ.

Στον αγώνα κυπέλου στην Πάλαιρο μάλιστα, όταν ο τερματοφύλακας αντιλήφθηκε την παρουσία του Βλάχου κοντά στην εστία του, κάλεσε τον διαιτητή Σπυράκο να τον απομακρύνει.

Ο γνωστός για το χιούμορ διαιτητής, αρχικά τον απομάκρινε πίσω από το τέρμα, στέλνοντάς τον στον πάγκο της ομάδας του δίπλα στον Μπέκα.

Στο τέταρτο γκολ του Τηλυκράτη όμως και ο φροντιστής ξεσπάθωσε πανηγυρίζοντας και μπαίνοντας στο γήπεδο μαζί με τους παίχτες.

Ο ρέφερι έδρασε αστραπιαία, τον πήρε αλαμπρατσέντε όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία και οδηγώντας τον εκτός γηπέδου του είπε:

-Έλα αγόρι μου...πήγαινε έξω, πήγαινε να ξεκουραστείς..

Πρόεδρος Πίου

09:29:45

2016-02-02