Εντυπωσιακό βίντεο της Λευκάδας με τη βοήθεια drone-Δείτε μία μέθοδο σύγχρονης τουριστικής προβολής

 

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο, που γυρίστηκε με τη βοήθεια ενός drone(τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι με κάμερα) του επισκέπτη της Λευκάδας Cristian Ivan ,  που  παρουσιάζει τη Λευκάδα με μερικά από τα αξιοθέατα και τις μαγευτικές παραλίες της! Τα μαγευτικά πλάνα από ψηλά αναδεικνύουν περισσότερο τις ομορφιές του νησιού, ενώ βλέπουμε εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί .

 

 

Ο φίλος από τη Ρουμανία  με το βίντεο του δείχνει μια τεχνολογικά σύγχρονη μέθοδο παρουσίασης περιοχών, που μπορούν να μιμηθούν καταρχάς οι θεσμικοί φορείς που ασχολούνται με την τουριστική προβολή της Λευκάδας,  καθώς μια επαγγελματική παραγωγή και παρουσίαση των αξιοθέατων της Λευκάδας με την συμβολή ενός drone, που φυσικά θα είναι στο διαδίκτυο, θα εντυπωσιάζει, βοηθώντας στην προσέλκυση επισκεπτών, που είναι και το ζητούμενο. Το κόστος άλλωστε ενός τέτοιου εγχειρήματος δεν είναι πολύ μεγάλο.

Μετά το σεισμό της 17ης Νοέμβρη η εικόνα της Λευκάδας στη 1η σελίδα της μεγαλύτερης ιστοσελίδας προβολής βίντεο του πλανήτη (you tube) δεν θυμίζει και πολύ τουριστικό προορισμό, καθώς τα χιλιάδες βίντεο με εικόνες από τα αξιοθέατα του νησιού, έχουν προσπεραστεί από βίντεο που έχουν θέμα το φονικό σεισμό, λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας που έχουν αυτά.  Η επαναφορά της φυσιολογικής εικόνας του νησιού σε μια ιστοσελίδα που αναζητούν πληροφορίες καθημερινά  εκατομμύρια χρήστες μπορεί να επιτευχθεί,  αν δημιουργηθούν βίντεο που θα προβάλουν την απίστευτη και ανεξερεύνητη ομορφιά της, με την ανάλογη τεχνολογική υποστήριξη.

21:29:18

2016-02-08