Το απόλυτο σε νίκες για τις ομάδες της Δόξας το Σαββατοκύριακο

Το σαββατοκύριακο που πέρασε είχε ιδιαίτερη σημασία για την Δόξα. Υλοποιώντας το πλάνο που έχει βάλει η διοίκηση του Σωματείου, τα αγωνιστικά της τμήματα της ομάδας έδωσαν τέσσερεις αγώνες.

Η Αντρική ομάδα για το Πρωτάθλημα της Α2,αντιμετωπισε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο κλειστό. Η Παιδική ομάδα, έπαιξε στο Αγρίνιο με τον πρωτοπόρο του Νότιου ομίλου του Παιδικού Πρωταθλήματος, τον ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασο..Η ομάδα του Μίνι (παιδιά γεννημένα 2002-2003), αγωνίστηκε στην Άρτα με τον τοπικό Αίαντα.

 

Στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ, και σε αυτό της Γ κατηγορίας, έκανε την πρώτη της εμφάνιση η ΔΟΞΑ Β, όπως αναφέρεται, και που ουσιαστικά πρόκειται για την ομάδα των Νέων της Δόξας, με παιδιά γεννημένα απο το 1994 και κάτω. Η ομάδα αυτή, συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα και ανταγωνιστικά. Έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, να ανέβει στην επόμενη κατηγορία της Ένωσης. Αυτό που μετράει περισσότερο για τους μικρούς Αθλητές της Δόξας, είναι η απόκτηση περισσότερων εμπειριών, μέσα από ένα ΄΄γεμάτο΄΄ κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μιας και είναι στην πλειοψηφία τους Έφηβοι, που κατέκτησαν το φετινό Πρωτάθλημα Εφήβων της Ένωσης και προετοιμάζονται για την συμμέτοχη τους στα Προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, σημασία έχει η ετοιμότητα τους μέχρι τότε. Είναι η πρώτη συμμετοχή μιας δεύτερης ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα και μονολότι  κάποιοι διαφωνούν ή αντιλαμβάνονται αλλιώς τον όρο ΄΄ δεύτερη ΄΄ ομάδα, η κίνηση της Διοίκησης που υλοποιείται από τον προπονητή των τμημάτων υποδομής Δημήτρη Κόγκα, γίνεται μονάχα για να ενισχυθούν αυτά τα τμήματα.

Πιστεύουμε ότι κι αυτή η κίνηση της Δόξας είναι στο σωστό δρόμο και περιμένουμε να επαληθευτούμε.

Για την ιστορία και οι τέσσερις αγώνες που έδωσε η Δόξα ήταν νικηφόροι:

ΔΟΞΑ-ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 76-74 (δείτε εδώ)

 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:

ΦΙ.ΜΠΑ.ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΔΟΞΑ 37-60

(Δεκ:12-12,ημιχρονο 20-32,33-44,37-60)

ΔΟΞΑ(ΚΟΓΚΑΣ);Π.ΣΟΛΔΑΤΟΣ,ΘΕΡΜΟΣ,ΑΘΑΝΙΤΗΣ,ΚΟΝΤΟΠΡΙΑΣ,

ΡΑΠΤΗΣ,ΚΤΕΝΑΣ,Γ.ΣΟΛΔΑΤΟΣ,ΒΕΡΥΚΙΟΣ,ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ,

ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ,ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ,ΒΑΓΕΝΑΣ

 

Πρωταθλημα ΜΙΝΙ

ΒΑΟ Αρτας-ΔΟΞΑ 39-47

(Δεκ:11-7,ημιχρονο 21-23,29-33,39-47)

ΔΟΞΑ(ΚΟΓΚΑΣ):ΧΑΜΟΣΦΑΚΙΔΗΣ,ΜΠΟΤΣΗΣ,ΓΡΑΨΑΣ,ΜΟΣΧΟΝΑΣ,

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ,Γ.ΒΛΑΧΟΣ,ΦΕΤΣΗΣ,ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΛΑΖΑΡΗΣ,

ΣΟΛΔΑΤΟΣ,ΚΟΥΜΑΣΗΣ,Σ.ΒΛΑΧΟΣ

 

Πρωταθλημα Γ ΕΣΚΑΒΔΕ

ΝΕΟΙ ΔΟΞΑΣ-ΣΚ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 64-34

Δεκαλεπτα;18-6,ημιχρονο 39-13,54-22,64-34

ΔΟΞΑ(ΚΟΓΚΑΣ):ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ,Π.ΣΟΛΔΑΤΟΣ,ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ,

ΚΟΨΙΔΑΣ,ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ,ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ,Γ.ΣΟΛΔΑΤΟΣ,

ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ,ΛΑΖΑΡΗΣ,ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ,ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗΣ,ΚΕΛΑΡΙΟΥ

12:59:45

2016-02-18