Νεκρός 27χρονος από την Αμφιλοχία σε τροχαίο στο δρόμο Απόλπαινας–Λευκάδας

Τραγικό τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το απόγευμα στο δρόμο Απόλπαινας Λευκάδας, (100μ πριν  το Νεκροταφείο) που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος Γ.Θ από το Αμπελάκι Αμφιλοχίας, που εργάζονταν σε κατάστημα εστίασης στην πόλη της Λευκάδας.

Ο 27χρονος που κινούνταν με κατεύθυνση τη Λευκάδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε ευθείο κομμάτι του δρόμου, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω μεγάλης ταχύτητας, ανέβηκε στο αριστερό πεζοδρόμιο, συγκρούστηκε με τον μαντρότοιχο του  παρακείμενου σπιτιού και από εκεί το αυτοκίνητο βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όπου σταμάτησε η εκτός έλεγχου πορεία του, αφού είχε συγκρουστεί και με ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Η Πυροσβεστική που κατέφθασε εγκαίρως στο σημείο του ατυχήματος μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να απεγκλωβίσει  τον Γ.Θ.,  που ήταν βαρύτατα τραυματισμένος, από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του. Τα χτυπήματα όμως που είχε υποστεί ο 27χρονος, κυρίως στο κεφάλι, αποδείχτηκαν μοιραία και δυστυχώς ο νεαρός άντρας εξέπνευσε στο Νοσοκομείο όπου είχε διακομισθεί.

Να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θύματος.

Να πούμε επίσης ότι ευτυχώς που εκείνη την ώρα, σε ένα δρόμο με αρκετά μεγάλη κίνηση που τα πεζοδρόμια του χρησιμοποιούν πολλοί πολίτες δεν βρίσκονταν κανείς γιατί, ίσως να υπήρχαν και άλλα θύματα.

23:58:54

2016-02-28