Έφθασε η ώρα των επίσημων αγώνων για την ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομίας

 

Η ομάδα της Αστυνομίας Λευκάδας, υπό τις οδηγίες του κόουτς Νίκου Βλάχου Καναρίνη, ολοκλήρωσε την πολύμηνη προετοιμασία της και δείχνει να μπαίνει πανέτοιμη στο πρωτάθλημα Υπηρεσιών της Αστυνομίας, που αρχίζει την Τρίτη 01 Μαρτίου.

Οι ένστολοι το προηγούμενο διάστημα, εκτός των προπονήσεων,  έδωσαν και μια σειρά φιλικών παιχνιδιών, με τελευταίο αυτό της Πέμπτης στον Άγιο Πέτρο.

Ο κόουτς σε δημόσια τοποθέτησή του ευχαρίστησε όλες τις ομάδες που προσφέρθηκαν για φιλικά, δήλωσε αισιόδοξος για μια ανάλογη με την περυσινή πορεία της ομάδας και κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην πρεμιέρα, που θα γίνει στο γήπεδο Σφακιωτών την Τρίτη το μεσημέρι στις 15:00, για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών.

Η αντίπαλος ομάδα της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, είναι τρεις φορές πρωταθλήτρια σε ανάλογες διοργανώσεις, γεγονός που δείχνει από μόνο του τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον κόουτς, ακούει στο όνομα Χρήστος Παπαδήμας, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δυναμικός στόπερ,  δύσκολα θα εξασφαλίσει την απαραίτητη υπηρεσιακή άδεια για να δώσει το παρόν στην πρεμιέρα.

Διαιτητής του ματς ο Αλέκος Αλεξανδρόπουλος....και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο Σφακιωτών για την μεγάλη αναμέτρηση

Πρόεδρος Πίου

 

10:34:08

2016-02-29