Το τεχνικό δίδυμο έν δράση

 

Ο κόουτς Τάκης Κονιδάρης του Αγίου Πέτρου στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας περιόδου, που θα βρει την ομάδα του στην πρώτη κατηγορία, έχει ήδη αρχίσει τις επαφές του με παίχτες που θα επιθυμούσε να έχει μαζί του.

Μπορεί τα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά ο Τάκης πιστός στο δόγμα ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, πλησίασε δύο παίχτες του Τηλυκράτη, όπως με πληροφόρησαν οι συνεργάτες μου, που βρίσκονται παντού.

Και οι δύο αγωνίζονται στον χώρο της άμυνας κι αυτό είναι ενδεικτικό των προθέσεων του κόουτς για ενίσχυση των μετόπισθεν.

Ο κόουτς γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στην Α΄κατηγορία και ξέρει πως για να σταθεί απέναντι στις ομάδες που θα αντιμετωπίσει, πρέπει οπωσδήποτε να θωρακίσει την άμυνά του.

Η Πρόεδρος Άννα Βρυώνη και ο τεχνικός Διευθυντής Σπύρος Φραγκούλης, φέρονται να έχουν χρήσει εν λευκώ υπεύθυνο των μεταγραφών τον Μιμίκο.

Η μια περίπτωση πάντως για να ευδοκιμήσει, θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο.

Στο γήπεδο του Ερμή Καναλίου ήταν γραφτό να ανοίξουν τις σαμπάνιες, οι άνθρωποι του Αγίου Πέτρου, για να γιορτάσουν την οριστική κατάκτηση του τίτλου.

Για το τεχνικό δίδυμο Κονιδάρη-Σολδάτου, ήταν η πρώτη κούπα στην καριέρα τους και όπως είναι φυσικό έχει ιδιαίτερη αξία.

Να θυμίσουμε ότι το χαμένο πέναλτι του Παπακωνσταντίνου, στον τελικό κυπέλου με την Φιλιππιάδα, είχε στερήσει πριν από 3 χρόνια, τον τίτλο του κυπέλου στην ομάδα του Οδυσσέα, την οποία τότε προπονούσε ο Μιμίκος με βοηθό τον Γιάννη Σολδάτο.

Αφού έγινε η αρχή...τα καλύτερα έρχονται για το τεχνικό δίδυμο.

Πρόεδρος Πίου

14:18:52

2016-03-15