Εκδικάζεται σήμερα η έφεση του Τηλυκράτη-Τι λέει ο Β.Ανυφαντής, μέλος του ΔΣ των κυανέρυθρων, για την υπόθεση

 

Εκδικάζεται σήμερα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση που άσκησε ο Τηλυκράτης κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, για την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Τηλυκράτη, λόγω της γνωστής ιστορίας με την αλλαγή στον τελικό Κυπέλου με τη Φιλιππιάδα. Η υπόθεση κατά πάσα πιθανότητα θα εξεταστεί σήμερα μετά τις αναβολές που πήρε λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Αύριο οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα λάβουν ειδική άδεια  ώστε να παραστούν στη διαδικασία, ενώ η απόφαση θα γίνει γνωστή τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Για την υπόθεση ρωτήσαμε την άποψη του Βαγγέλη Ανυφαντή, μέλος της διοίκησης του Τηλυκράτη ο οποίος μας είπε:

`Πιστεύω ότι ο Τηλυκράτης θα δικαιωθεί καθώς όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν.

Θέλω να πως επίσης ότι στη ζωή μου ότι έχω καταφέρει το χω κάνει με κόπο και τη  πρακτική ` ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ` δε την γνωρίζω και δεν είναι ηθική, όπως δεν είχε ηθικό φραγμό και  η ένσταση που έκανε η μία ομάδα της Λευκάδας στην άλλη.

Επίσης να πω ότι ακόμα  συζητιέται αρνητικά η ένσταση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός και πήρε στα χαρτιά το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ εδώ και 10 χρόνια περίπου. Τώρα αν δεν γίνει δεκτή η έφεση,  και πες ότι πάρει το πρωτάθλημα ο Πανελευκάδιος,  θα θεωρούν ότι το πήραν δίκαια;`

00:02:30

2016-03-23