Πρώτη και αήττητη η παιδική ομάδα της Δόξας στην δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος

 

Η Παιδική ομάδα της Δόξας, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος, κερδίζοντας στην Ναύπακτο τον τοπικό ΠΑΣ με 50-42.Η ομάδα ``ταξιδέψε`` στην Ναύπακτο με ελλείψεις λόγω εξετάσεων και σχολικών εκδρομών αλλά η ομάδα έχει τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα να ξεπερνά τα διάφορα προβλήματα. Ο Δ. Κόγκας, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα εν όψει των νοκ άουτ αγώνων της συνεχείας. Παράλληλα η ομάδα διατήρησε το αήττητο της, μιας και είναι η μόνη αήττητη ομάδα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια μπορεί να μην σημαίνει πολλά για  την βαθμολογία μέχρι τώρα αλλά σίγουρα είναι ψυχολογικό αβαντάζ για την ομάδα. Η Δόξα στα πρώτα τριάντα λεπτά του παιχνιδιού ήταν κυρίαρχη μέσα στο γήπεδο σε άμυνα και επίθεση και το σκορ απλά μειώθηκε απέναντι στους μικρότερους σε ηλικία παίχτες της ομάδας.

Δεκ:11-13,ημιχ:15-33,23-43,42-50

ΔΟΞΑ(ΚΟΓΚΑΣ):Π.ΣΟΛΔΑΤΟΣ,ΘΕΡΜΟΣ,,ΚΟΝΤΟΠΡΙΑΣ,

ΚΤΕΝΑΣ,ΛΑΜΠΡΗΣ,ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ,ΒΕΡΥΚΙΟΣ,ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ,

ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ,ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ,ΒΑΓΕΝΑΣ,ΑΘΑΝΙΤΗΣ.

η Τελική βαθμολογία ομίλου Νότου:

1)   ΔΟΞΑ                      6-0    12β

2)   Αίολος Αστακού     4-2     10β

3) ΠΑΣ Ναυπάκτου       1-5      7β

4) ΦΙ.ΜΠΑ. Αγρινίου       1-5      7β

Στην  Προημιτελική φάση του Πρωταθλήματος, που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 26/27-3-16,η Δόξα θα αντιμετωπίσει τον Κερκυραϊκό ΓΣ, στο κλειστό την ερχόμενη Κυριακή σε αγώνα νοκ άουτ. Tα άλλα ζευγάρια είναι:

Νικόπολη Πρέβεζας- ΦΙ.ΜΠΑ. Αγρινίου

ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΠΑΣ Ναυπάκτου

Αίολος Αστακού-Πύρρος Άρτας.

Η ομάδα των Νέων της Δόξας, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ ΕΣΚΑΒΔΕ ,θα αγωνιστεί στην Άρτα με τον Πύρρο Αρταίων (Β),και με νίκη κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο

09:22:22

2016-03-23